Кінотеатр без квитків та пронумерованих місць. Перегляд фільму просто неба влаштували жителі району Тяжилів

М’якенька ковдрочка, напої, чипси та кіно, яке розчулило глядачів до сліз.

Пів сотні глядачів зібралось на перегляд сімейного фільму-фантастики «Собаче життя». Втім, замість вже звичного темного та тісного кінозалу – люди займають місця з каримат та стільчиками прямо в одному з дворів на Тяжилові.

Хто лежачи, хто сидячи, а особливо винахідливі, щоб дивитися фільм з першого ряду, сіли по той бік екрану, прямісінько посеред сцени Літнього театру.

Пощастило і мешканцям будинку, балкони та вікна яких виходили прямісінько на екран, адже вони могли спостерігати фільм з власної оселі.

«Подібні спільні перегляди фільмів часто організовуємо для вихованців Центру, приблизно двічі на місяць. Але тоді приходить максимум 20 дітлахів. А тут стільки охочих! Однозначно до жовтня організуємось на ще один фільм, а якщо погода дозволить – то не тільки на один», - каже співорганізаторка заходу директорка ГО Центр розвитку дітей та молоді майбутнього «Аліса» Марія Волкова.

«Гадаю, такий сімейний дружній захід – чудова альтернатива та можливість провести вечір в колі рідних і близьких. Саме цього ми прагнули, коли відроджували наш «Літній театр». Щоб тяжилівська родина мала місце для таких зустрічей» - каже куратор створення літньої сцени Володимир Онофрійчук.

У планах, до холодів влаштувати ще один кіносеанс.



Переглядів: 3225
Поширень: 0

Останні новини