У Вінниці відбулась спартакіада «Здоровий духом»

10 жовтня у Вінниці в ТРЦ «Мегамолл» пройшла традиційна спартакіада серед людей з інвалідністю «Здоровий духом». Організували та провели спортивну подію комітет по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради, громадська організація «Гармонія» та ТРЦ «МегаМолл». Змагання відбулись за підтримки депутата Вінницької міської ради Андрія Андреєва та голови федерації армспорту Вінниці Дмитра Коленка.

Змагання відбулись з таких видів спорту: боулінг, більярд, настільний теніс, настільний хокей, баскетбол. Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями, грамотами та подарунками від комітету по фізичній культурі і спорту.

За результатами змагань у боулінг пере місце посіла Видайко Наталія, друге – Шафар Вадим, третій – Скорук Валерій. Щодо настільного тенісу, перше місце посів Щербацький Андрій, друге – Юденко Сергій, третє – Радетьсякий Віктор.

Перше місце у настільному тенісі посів Юденко Сергій, друге – Видайко Наталія, третє – Бондарук Анатолій. У баскетболі найкраще зіграв Шафар Вадим, друге місце у Решетняк Людмили, третє – у Людмили Капеліста. За результатами змагань у більярд перше місце посів Бондарук Анатолій, друге – Юденко Сергій, третє – Філюк Ігор.



Переглядів: 2349
Поширень: 0

Останні новини