У минулому році заасфальтували ділянки тротуарів на 13 вулицях Вінниці

4,4 кілометрів тротуарів заасфальтували у Вінницькій міській ОТГ у 2019 році. Новий асфальт з’явився по вулиці Лесі Українки,  Черняховського, Свидницького, Данила Нечая, Гагаріна (селище Десна). Також відновили тротуарне покриття по Гніванському шосе, Немирівському шосе тощо.

Впродовж останніх кількох років у Вінниці капітальний ремонт доріг в переважній більшості виконується  в комплексі із заміною мереж, встановленням нового зовнішнього освітлення та асфальтуванням тротуарів. Такий підхід запровадив Вінницький міський голова Сергій Моргунов на початку своєї каденції. Тож на тих вулицях, де відбувався комплексний капітальний ремонт, покращилось покриття не лише проїжджих частин, а й доріжок для пішоходів. 

Минулого року за таким принципом  виконувались роботи на вулиці Лесі Українки  Тротуари там облаштовані із пониженням для зручного виїзду автівок з дворів. Крім того, тут зроблено велосмуги, освітлення, зупинки громадського транспорту. 

Відремонтували ділянки пішохідних смуг й по вулиці Черняховського у рамках капітального ремонту магістральної вулиці Сабарова. Тротуари заасфальтували й по вулиці Свидницького, що на Старому місті. Тепер вінничанам комфортніше користуватись вулицею, а школярам – ходити до школи № 11, яку відвідує багато дітей Минулого року заасфальтували ділянки пішохідних смуг по вулиці Данила Нечая, яка є важливою магістраллю у напрямку Тиврова. 

«Побудували тротуари по вулиці Гагаріна у селищі Десна, яка приєдналась до Вінниці у 2018 році.  До цього, тут тротуарів просто не було. Відновили тротуарне покриття й на ділянці Гніванського шосе   та Немирівського шосе. Оновили тротуари й у рамках капітального ремонту вулиці Замостянській», - сказав заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк

Відремонтували в минулому році ділянки тротуару й по вулицях Р. Скалецького, К. Василенка, Б. Ступки, Матроса Кішки, Магістратській  Новий асфальт постелили на тротуарі по центральному мосту.




Переглядів: 2114
Поширень: 0

Останні новини