Молдавани пограбували будинок вінничан та втекли на автомобілі Jaguar

Ввечері 15 серпня один з патрульних екіпажів надавав допомогу в оформленні ДТП своїм колегам на вулиці Київській. Повертаючись до службового пріуса, інспектори помітили повз проїжджаючий автомобіль Jaguar, який перебував в орієнтуванні.

Напередодні особи на такій же автівці вчинили крадіжку з приватного будинку. З помешкання винесли грошові кошти в українській та іноземній валюті, а також золоті прикраси.

Виявивши ймовірних зловмисників, патрульні почали переслідування. Водієві неодноразово подавали сигнал про зупинку, однак той не реагував. Перетинаючи вулицю Замостянську, він не впорався з керуванням та виїхав на бордюр, внаслідок чого автомобіль зазнав механічних пошкоджень.

Проїхавши ще 500 метрів, керманич зупинився на тротуарі. З машини одразу вибігли двоє осіб, які почали тікати в двори по вулиці Академіка Янгеля. Патрульні наздогнали правопорушників та затримали. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Затриманими виявились громадяни Молдови 16 та 24 років, які незаконно перебували на території України. Під час поверхневої перевірки в зловмисників виявили грошові кошти та золоті прикраси. Наразі правопорушники затримані в процесуальному порядку та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання м. Вінниці.



Вулиці: БОГУНА І.

Переглядів: 3709
Поширень: 0

Останні новини