Страшно смішно, інтригуюче цікаво: за новими враженнями до кінотеатру!

Озброєний до зубів «Гаррі Поттер», тендітна блондинка, яка бореться за права темношкірих й невидимий гість, що зводить з розуму. Усіх їх поєднує наша збірка кіноновинок цього тижня.

«Проти всіх ворогів» На вас чекає історія акторки, зірки Французької Нової Хвилі Джин Сіберг. Вона не була схожа на інших представниць своєї професії, адже мало хто в 60-і роки ХХ століття виступав за права темношкірих, крім, власне, самих темношкірих людей. Але Сіберг була з тих активісток, хто готовий був віддати всю себе заради справедливості.

Через погляди дівчини, а також через стосунки з Хакімом Джамалом за нею навіть почало стежити Федеральне бюро розслідувань, вважаючи її вельми небезпечною особою. Життя та кар'єра акторки можуть бути знищені, адже активізм Сіберг і її зв'язки із Джамалом абсолютно невигідні голові ФБР Джону Гуверу.

Екшн  «Стволи Акімбо»  – це дещо нове у добірці епічних комедій зими-2020. Майлз у дитинстві мріяв стати справжнім героєм. Ну знаєте, рятувати людей неймовірними способами, щоб у нього ще якісь суперсили були – літати, наприклад. Але ось хлопчик виріс, і став ніким. Могло бути, звичайно ж, і гірше, але й хорошого в цьому мало.  Гаразд, Майлз не зовсім "ніхто", він розробляє відеоігри. І жив би собі хлопець нудним життям, якби одна банда SKIZM не увірвалася в його будинок і не зробила його учасником реальної гри на виживання.

У Майлза є завдання – за 24 години вбити Нікс, яка зараз знаходиться нагорі списку найнебезпечніших убивць цієї гри. Як із цим може впоратися хлопець, який із дому виходить по святах і всього боїться? Він сам не знає відповідь на це питання, але поспостерігати буде цікаво.

Український фільм «Черкаси» поверне глядача у перші дні війни на Сході. Лютий 2014 року. Починається окупація Кримського півострову. Мінний тральщик «Черкаси» разом з іншими українськими кораблями заблокований в озері Донузлав — шлях до моря перекритий затопленими судами російського флоту.

Це пастка. Наші кораблі починають здаватися росіянам. Здається, іншого виходу просто нема. Фільм засновано на реальних подіях. Історія останнього українського корабля у Криму, який чинив опір і продовжував відважну боротьбу.

Історія про нього стала світовим бестселером. Він лякає не одне покоління вінничан. Сьогодні «Людина невидимка»  знову повернеться, щоб нагадати про себе.

Сесілії Касс дуже не пощастило з попередніми стосункам. Попри те, що її бой-френд був неймовірно заможний, але він перетворив життя дівчини в суцільне пекло постійним контролем, що супроводжувався агресією та насильством. На щастя, вона втекла від цього тирана Едріана та готова почати жити зовсім по-іншому.

І ось незабаром до неї прийшла новина, що хлопець покінчив життя самогубством, залишивши своїй колишній коханій у спадок 5 мільйонів доларів. Сесілія не вірить у те, що Едріана скоїв суїцид, це зовсім на нього не схоже. Дівчина думала, що її життя нарешті налагоджується, але поступово вона помічає, що за нею хтось стежить… Хтось невидимий як ніби хоче звести її з розуму.

«Уперед»  – це фантастична історія для усієї сім’ї.

Ех, були же колись часи. Магія, летючі єдинороги, всілякі інші міфічні істоти. Але еволюція та нові технології змусили відмовитися від магії, бо вона вже просто не потрібна. Зараз удень і з вогнем не знайдеш когось, хто може чаклувати. Ось і два брата-ельфи Ієн і Барлі не застали ті прекрасні часи, хоч і чули про це. Їхній батько вже давно помер, але на шістнадцятиріччя він залишив хлопцям справжній магічний посох.

За допомогою цього артефакту вони можуть робити багато чого, потрібно тільки навчитися. І перше їхнє бажання – повернути тата до життя. На жаль, в Ієна немає досвіду в магічній сфері, і тому він створив тільки нижню половину тата. Щоб закінчити ритуал і не дати ногам зникнути, брати повинні відправитися в далекі землі, адже там їх чекає справжня магія. Допрем’єрний показ мультфільму пройде в Кiнопалаці «Мир». В інших кінотеатрах анімаційний фільм стартує з 5 березня.

Якщо ж ви не встигли на фільми, які вийшли минулого тижня, не проблема. Адже вони і досі ідуть в кінотеатрах Вінниці. Що подивитись читайте тут

Слідкуйте за розкладом у кінотеатрах ім. М. КоцюбинськогоSmartCinema, Кінотеатр «Мир» та кінотеатр Родина.



Переглядів: 3919
Поширень: 0

Останні новини