Валерій Коровій представив громаді нового голову Тульчинської райдержадміністрації

18 серпня, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій відвідав Тульчинський район. У залі засідань адміністративного будинку м.Тульчина очільник області зустрівся з представниками громадськості та депутатського корпусу району, керівниками місцевих підприємств, установ та організацій, структурних підрозділів РДА, районної та міської рад, районними засобами масової інформації.

Нагадаємо, що відповідно до Розпорядження Президента України Петра Порошенка від 17 серпня №118/2018-рп, головою Тульчинської районної державної адміністрації Вінницької області призначено Віталія Чубу.

Згідно із нормативним документом, новий очільник Тульчинського району приступить до виконання обов’язків з 20 серпня 2018 р. зі строком випробування три місяці та оплатою праці відповідно до законодавства. 

Відповідно до розпорядження Президента України Петра Порошенка від 17 серпня №117/2018-рп, Миколу Підболячного звільнено з посади голови Тульчинської районної державної адміністрації Вінницької області згідно з поданою ним заявою.

Ознайомивши присутніх з відповідними документами, Валерій Коровій висловив подяку за плідну роботу Миколі Підболячному та побажав успіхів на новій посаді Віталію Чубі.

Під час зустрічі присутні також обговорили ключові тенденції соціально-економічної ситуації, суспільні виклики, ситуацію з реформування галузей охорони здоров'я та освіти тощо. Валерій Коровій акцентував увагу на подальшому просуванні запроваджених реформ, консолідації суспільства та на підвищенні рівня довіри населення до державних інституцій.




Переглядів: 3601
Поширень: 0

Останні новини