У Вінниці сервіс «Uklon» взяв на себе фінансування послуг таксі для медиків

Представники онлайн сервісу «Uklon» звернулися до міської влади з ініціативою – безкоштовно довозити медичних працівників до місця роботи. Для цього вони створили спеціальних 400 промокодів. Їх отримають медичні працівники, які далеко живуть від місця роботи і, у зв’язку з карантинними обмеженнями щодо пасажирських перевезень, їм важко дістатися до лікарень.

Як зазначила заступниця директора департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради Світлана Стефанкова, найбільше медики потребують перевезень вранці та у нічний час. У департаменті сформовані списки працівників, які потребують довезення до місця роботи, і вони першими отримають промокоди.

«Представники онлайн сервісу «Uklon» звернулась до мерії з пропозицією безкоштовно перевозити медичних працівників в період карантину. Таксі возитимуть медичний персонал наших міських закладів не тільки по місту, а й до найближчих сіл Вінницького району. Це для нас дуже цінна підтримка, адже частина медиків зараз має проблеми з доїздом на роботу, особливо ті, хто проживає у населених пунктах довкола Вінниці», - розповіла Світлана Стефанкова.

Онлайн сервіс «Uklon» розробив уже 400 спеціальних промокодів. Їх розподілять між медичними закладами міста. І передадуть адміністрації лікарень. А керівники закладів уже зроблять перерозподіл між працівниками. Робитимуть це в залежності від кількості працюючих, які потребують довозу до місця роботи.

«Найбільше промокодів буде надано працівникам міської клінічної лікарні №1, лікарні швидкої медичної допомоги, Центру матері та дитини. Інші заклади також їх отримають, в залежності від працівників, які потребують доставки до місця роботи у вечірній й особливо у нічний час. Для замовлення цієї послуги медикам необхідно буде встановити відповідний додаток на смартфоні та ввести промокод. Після чого вони отримають відповідний пароль. Ми вдячні усім громадянам, які проявляють соціальну відповідальність і надають дієву допомогу для того, щоб ми могли забезпечити надання якісної медичної допомоги в такий складний епідемічний період», - додала Світлана Стефанкова.

Менеджер по розвитку онлайн сервісу «Uklon» Вінницького регіону Іван Чорногор, каже, що їх колектив не міг стояти осторонь тих подій, які відбуваються в країні. Тому прийняли рішення допомогти медикам.

«Лікарі зараз на передовій, вони рятують життя. Тому ми вирішили хоч якось їм допомогти та організувати безкоштовні поїздки на таксі. Ми створили 400 промокодів, кожна поїздка розрахована десь на 100 грн. З цією ініціативою ми звернулися до міської влади та запропонували свою допомогу. Директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш визначив, з яких саме лікарень довозитимуть працівників. Все, що потрібно лікарям, – це встановити мобільний додаток «Uklon», зареєструватися та обрати поїздку по промокоду. Водій отримуватиме від нас кошти за поїздку по безготівковому розрахунку. Ми розрахували що 400 промокодів вистачить десь на два тижні. Після цього будемо продовжувати роботу і розроблятимемо нові промокоди», - розповів Іван Чорногор.



Переглядів: 6400
Поширень: 0

Останні новини