Перше місце у онлайн конкурсі «Лідер року» 2020 посіла учениця школи №18 Марія Маєвська

Нещодавно у КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної», було проведено фінал міського конкурсного проекту «Лідер року 2020» у форматі онлайн. Конкурсанти демонстрували творчі, організаторські здібності та вміння працювати в команді.

У фінальному онлайн-турі за першість змагалися: Анна Крижанівська (9 клас, школа №16), Юлія Довгалюк (10 клас, школа №17), Аліна Драчук (10 клас, гімназії №23), Марія Маєвська (10 клас, школа № 18), Михайло Рибак (10 клас, Вінницький технічний ліцей).

Першим завданням стала відео-самопрезентація «Фактор успіху!». У відео сюжеті конкурсанти висвітлювали образ успішного лідера, який може бути представником різноманітних суспільних сфер діяльності, проявляли свою креативність, уяву, фантазію, демонстрували лідерські якості та людські цінності.

Також окремим завданням лідерів було показати активність учнівського врядування у своєму навчальному закладі, таким чином до відеофайлу учасники прикріплювали посилання на тематичну сторінку у соціальній мережі, де містилася інформація стосовно роботи учнівського врядування, яка була реалізована в освітньому закладі та місті за останній навчальний рік.

Наступним конкурсним завдання було складання сценарію цікавого збору органу учнівського самоврядування. Конкурсанти мали надіслати сценарій організації зборів/засідання органу учнівського самоврядування закладу освіти.

Члени журі оцінювали конкурсні роботи по 10-бальній шкалі, а заповнені відомості з оцінками надсилали на електронну адресу організаторів конкурсу. За загальним рейтингом оцінок усіх членів журі було визначено переможця. Нею стала Маєвська Марія, учениця 10 класу КЗ: «Загальноосвітня школа І – ІІІ ст. № 18 ВМР».



Переглядів: 5753
Поширень: 2

Останні новини