"Це фото інверсійного сліду залишеного після запуску ракети ЗРК "Бук".

фото інверсійного сліду залишеного після запуску ракети ЗРК "Бук"

Зроблено через кілька хвилин після запуску ракети з 3 мікрорайону міста Торез із заходу на схід.

Тисячі людей бачило запуск і політ ракети, яку Ви люб\'язно передали своїм підшефним терористам!", - з такими словами радник міністра внутрішніх справ звернувся до російського президента Путіна і зазначив, що після таких фактів навряд чи вдасться втікти від міжнародного трибуналу.

Користувачі соціальної мережі Twitter виклали фотографії, що свідчать про те, що як мінімум один зенітно-ракетний комплекс Бук перебував сьогодні в розпорядженні терористів в селищі Сніжне, що знаходиться в 12 кілометрах від того місця, де впав Боїнг Малазійських Авіаліній з 295 людьми на борту.

ЗРК Бук був захований у дворі за супермаркетом Фуршет

Користувачі уточнили, що ЗРК Бук був захований у дворі за супермаркетом Фуршет.

Раніше Дмитро Тимчук, керівник Центру вонно-політичних досліджень повідомив, що 17 липня, в м. Сніжне Донецької області, який межує з м. Торезом, була помічена колона бронетехніки. У неї, за його інформацією, входили, один автомобільний тягач з лафетом, на якому перевозився ЗРК «Бук», три танки, два БТР, вантажний автомобіль з бойовиками і вантажний автомобіль з встановленим великокаліберним кулеметом. Колона рухалася в бік населеного пункту Дмитрівка.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше 17 липня був збитий літак Боїнг-777 малазійських авіаліній в районі міста Торез Донецької області.

Президент України висловив глибокі та щирі співчуття родинам та близьким невинних жертв.

Міністерство оборони України офіційно повідомило, що в цей час винищувачів Збройних Сил України в повітряному просторі не було. Літак Boing-777 знаходився поза зоною ураження наземних засобів протиповітряної оборони Збройних Сил України.

А Служба Безпеки України перехопила переговори терористів про збитий літак.



Переглядів: 4495
Поширень: 0