Щоб вінничани знали ім’я кожного земляка, який загинув за свободу країни, мерія створила в мережі Інтернет веб-сторінку «Герої не вмирають…». На неї можна зайти через офіційний сайт Вінницької міської ради або за посиланням. Тут розміщені фотографії та коротка інформація про обставини загибелі мешканців Вінниччини, які віддали своє життя за незалежність нашої держави протягом 2014 та 2015 років.

Вінниця продовжує вшановувати своїх синів, які віддали власне життя за волю і свободу нашої країни. Щоб пам’ять про них жила вічно, у серпні на Європейській площі було встановлено Стелу Пам’яті. А кілька днів тому у мережі Інтернет з’явилася нова сторінка «Герої не вмирають…», над розробкою якої працювали працівники міської ради і волонтери.

«Під час Революції Гідності, а потім і під час АТО загинуло багато патріотів міста Вінниці та області. Для того, щоб люди їх знали, ми створили веб-сторінку «Герої не вмирають…». Тут можна дізнатись імена патріотів, обставини, за яких вони загинули, і місце її поховання. А також – ордени та інші нагороди, якими вони були нагороджені», – розповів директор департаменту інформаційних технологій міської ради Володимир Романенко.



Переглядів: 5949
Поширень: 0