У Вінниці вже вдруге відбудеться змагання серед бороданів. Перший «бородатий» фестиваль у нашому місті організували восени 2015 року під назвою «Борода Мусі Коцюбинського» у маєтку письменника, на який завітало 22 учасника.

Цього разу організатори планують запросити бороданів зі Львова та Луцьк, які у свою чергу підтримали естафету вінничан у 2016-му році. Також в планах – запросити представників одного з барбершопу, мережа якого працює на західній Україні.

"Окрім «класичних» номінацій, де чоловіки змагаються у різних категоріях залежно від довжини бороди або вусів, ми хочемо зробити ще одну – «Найкраща фейкова борода». Учасники цієї номінації можуть бути жінки та діти", – розповідає організатор Олександр Шемет.

Також окрім бороди, вусів або бакенбардів, кожен учасник має доповнити свій образ відповідним одягом та аксесуарами.

Фестиваль планують на першу половину травня.

Які будуть призи, остаточна дата та локація, де відбудеться фестиваль, а також інші подробиці будуть повідомлені пізніше на сторінці спільноти “Вінниця з бородою” у соціальній мережі Facebook.

Також на сторінці спільноти бородані зможуть зареєструватись на фестиваль, для цього потрібно написати про бажання брати участь у коментарях до публікацій. Надалі організатори будуть зв’язуватись з майбутніми учасниками.



Переглядів: 2890
Поширень: 0