Сьогодні з території Вінницького тролейбусного депо відправили 16 капітально відремонтованих електродвигунів для тролейбусів у місто Сєверодонецьк Луганської області. Їх безкоштовно полагодили на ремонтній базі КП «Вінницька транспортна компанія».

Вінниця продовжує активно допомагати бійцям, які захищають територіальну цілісність України на Донбасі. Крім того, мешканці нашого міста надають підтримку мирним жителям Сходу. Зокрема, працівники КП «Вінницька транспортна компанія» також постійно долучаються до збору гуманітарних вантажів для військових. Вони власноруч виготовляють «буржуйки» для бійців, які знаходяться у зоні АТО, лагодять автобуси для військових. А нещодавно вони провели капремонт електродвигунів тролейбусів для Сєверодонецька.

Вінницькі транспортники відремонтували 16 електродвигунів до тролейбусів для своїх колег з Сєверодонецька

Наприкінці грудня минулого року до в. о. міського голови Вінниці Сергія Моргунова надійшов лист від керівництва міста Сєверодонецька з проханням допомогти з ремонтом електродвигунів для тролейбусів. «Звичайно, ми відгукнулися на це звернення, щоб допомогти жителям цього міста. На сьогодні ці 16 двигунів вже повністю відремонтовані, вони пройшли перевірку, і ми їх відправляємо назад до Сєверодонецька. Взагалі, колектив Вінницької транспортної компанії займає активну позицію щодо допомоги і бійцям АТО, і містам, які потребують допомоги. Працівники готували для наших військових «буржуйки», ремонтували автобуси для військового шпиталю тощо», – каже Сергій Моргунов.

Вінницькі транспортники відремонтували 16 електродвигунів до тролейбусів для своїх колег з Сєверодонецька

Керівник підприємства Микола Форманюк розповів, що ремонтні роботи тривали півтора місяця. «Загальна вартість виконання цих робіт склала би близько 200 тисяч гривень. Один новий такий двигун коштує біля 80 тисяч гривень, тобто економія значна. Ми із задоволенням виконали ремонт для наших колег з Сєверодонецька, щоб вони могли користуватися цими двигунами і надалі та перевозити пасажирів свого міста. Ремонт для них ми зробили безкоштовно – це допомога нашим східним партнерам, які сьогодні перебувають у скрутному стані», – говорить Микола Форманюк.



Переглядів: 5036
Поширень: 0