Щедра осінь крокує наввипередки з щедрими вінничанами. От тільки в людських серцях не буває вранішніх приморозків, вони завжди теплі й щирі. Спасибі, що ви такі…

Діана Мороз.  Організатор благодійного  показу  вінницьких дизайнерів  "Бій за Життя", на якому було зібрано 60 тис. грн для  маленької Ані Денисенко, яка хворіє на лейкемію та гепатит. До речі, сама  Аня теж стала моделлю в усіх колекціях.

Діана Мороз

Вінничани тижня

Олександр ШеметОрганізатор фестивалю «Вінниця консервативна», в рамках якого на кількох заходах (першість  КВН,  мотофестиваль ЗАГУЛ-2016 та у  школах під час акції «Смак домашнього тепла») вінничани зібрали біля чотирьох тонн консервації для бійців АТО. Орієнтовно сьогодні (10 жовтня)  волонтери завезуть все в зону АТО, зокрема до Авдіївки та Пісків

Олександр Шемет

фестиваль «Вінниця консервативна»

фестиваль «Вінниця консервативна»

Сергій Моргунов.  Міський голова Вінниці виконав чергову  обіцянку зі своєї передвиборчої програми. З минулого тижня в «Прозорому офісі»  можна зареєструвати-зняти з обліку-продати  автомобіль, як в МРЕО, тільки що всього за 20-40 хвилин. Така послуга запроваджена  вперше в Україні.

Сергій Моргунов

Сергій Моргунов

Сергій Верич. Інспектор патрульної поліції Вінниці затримав альфонса-афериста, який знайомився в інтернеті із заможними жінками й викрадав у тих автомобілі. Цього разу він поцупив  джип  "Lexus NS-300" з харківськими номерами, який і запримітив у дворах лейтенант.

Сергій Верич

Андрій Погребняк.  15-річний  хлопець  із Великої Киріївки Бершадського району врятував  від смерті свого товариша, який хотів кинутись під потяг. Той  не отримав жодної подряпини, а ось Андрій вижив чудом.  Нині він перебуває в дитячій обласній лікарні, постійно на знеболювальному. Його номінуватимуть на «Героя-рятівника» року.

Андрій Погребняк.

Таня Олексієнко. 10-piчна вiнничанка пiдкоpила суддiв  тeлeпpоeкту «Голос. Дiти 3» пiснею  Цоя «Кукушка». Виступ юної вiнничанки сподобався усiм суддям, а виступатимe вона наладі у командi Потапа.

Таня Олексієнко

Гера Луідзе  і гурт The Hypnotunez. З кастингу  «Х-фактор-7» пройшли відразу до фіналу шоу. "Де ви були раніше?" - запитав їх Костянтин Меладзе відразу після виступу.:)

Вікторія Поліщук. Спортсменка з Вінниці встановила два національних рекорди на чемпіонаті України з  пауерліфтингу. У своїй ваговій категорії +84 вона  підняла штанги вагою 180 кг та 185 кг.

Вікторія Поліщук

Олексій ДенисюкБронзового призера Параолімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро  зі стрільби та його тренера нагороджено орденом «За мужність» IІІ ступеня.  «За досягнення високих спортивних результатів на XV літніх Паралімпійських іграх, виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, утвердження міжнародного авторитету України», – йдеться в указі Президента України Петра Порошенко..

Олексій Денисюк

Ірина Войтюк, Юлія Піскунова та Людмила  Сломінська – натхненники проекту  «Врятуй малу річку» Цього разу вони чистили від сміття  берег річки Вінничка, готуючи його  для створення громадського простору.

Ірина Войтюк, Юлія Піскунова та Людмила  Сломінська

Настя Дідух. 10-річна вінничанка, яка нещодавно перемогла в конкурсі «Міні-міс Україна», повернулася з короною і кубком за талант і з Греції,  де проходив світовий конкурс «Little Miss World 2016». Журі вона вразила своїм гімнастичним номером на пятиметровій висоті «Контемп і повітряна гімнаcтика».

Настя Дідух

До речі, вінницька пятикласниця, яка мріє стати моделлю, зараз займається, крім гімнастики й контемпу, також в  народному ансамблі, пол-денсом і тхеквондо.

Настя Дідух

Алекс Гутмахер.   Засновник україно-американського благодійного фонду «Незабутня Квітка» зробив рік тому перший внесок в 50 тисяч гривень для вінницького онкологічного диспансеру на придбання пересувного мамографу. І ось  рік потому ще чотири мільйони грн виділив обласний  бюджет.

Американець українського походження, Алекс Гутмахер  сам мав онкологічне захворювання. Відтоді вже дев'ять років він  збирає кошти на потреби онкохворих українців. Сам проект створений на честь американської співачки українського походження Квітки Цісик, яка у 1998 році померла від раку грудей.

Алекс Гутмахер

"Я не можу для всіх областей закупити пересувний мамограф, але своєю ініціативою, своєю долею людини, яка пережила рак, агресивну саркому, і я був в тому самому шпиталі, як і славетна Квітка Цісик, я показую, що треба, щоб наші жінки не вмирали від цієї жахливої хвороби", - пояснив  Алекс Гутмахер.

На Вінниччині сьогодні раком грудей  хворіють понад 5,5 тисяч жінок, а більше 10 тисяч жінок знаходяться на обліку в  онкологічному диспансері з передракових захворювань. Тому пересувний мамограф диспансеру дуже потрібний.

Алекс Гутмахер

 Олег Побірський. Голова ОСББ  «ЮМІР», яке, за словами міського голови Сергія Моргунова,  зробило зразковий енергоощадний будинок зі своєї 10-поверхівки. Зараз тут завершується чи не перша у Вінниці повна термореновація стін.

Олег Побірський

Об’єднання співвласників  на Учительській,10 створили  два роки тому. За цей час мешканці  відремонтували електрику, під’їзди, підвал, встановили систему відеоспостереження, датчики руху на сходинкових клітинах, LED-лампи і тепер завершують  повне утеплення будинку.  Причому, мешканці будинку платять за все лише 30% від вартості робіт та матеріалів. Усе інше — фінансується з міського бюджету.

ОСББ "ЮМІР"

В 2014 році за кошти міського бюджету тут було виконано ремонт інженерних мереж, а за рахунок співфінансування з мешканцями – капітальний ремонт системи електропостачання будинку. За допомогою державної програми з енергоефективності замінені вікна в під’їздах.

—  Важливо, щоб люди бачили результати роботи, куди йдуть їхні гроші, які вони платять за комунальні послуги. І я хочу сказати, що після того, як ми взялися за утеплення будинку, ми дуже об’єднались, - каже Олег Побірський.

Ольга Костенко. Математик з Гайсина отримала від Президента нагороду  "Заслужений вчитель України". Варто нагадати, що раніш вона виборола перемогу у номінації "математика" у всеукраїнському конкурсі "Учитель року — 2016".

Ольга Костенко

Пам"ятатимемо ми, і ніколи не пробачимо їх смерті, й героїв  вінницького Небесного батальону – гайсинчанина Сергія Кравченка («Краву»), вінничанина Іллю Жабицького,   Сергія Шевчука з  Хмільницького району.  Спочивайте з миром...

Герої АТО

Герої АТО

Герої АТО

Герої АТО

 Героям – вічна слава і світла пам'ять. І нам нагадування – поспішаймо робити добро і справжні Вчинки. Про допомогу армії теж не забуваємо.

Теплого нового тижня всім вінничанам! Будьте здорові та зважені!

* (медіа- та соцмережевий зріз)



Переглядів: 4849
Поширень: 0