Талановиті юні вінничани можуть подаватися на конкурс до 25 січня. Загальний бюджет стипендій – 14 тисяч гривень.

Конкурс від Корпоративного фонду гурту «ТІК» було оголошено ще 19 грудня. Проте, у звя’зку з тим, що заявок надійшло мало, конкурс вирішили продовжити.

Був карантин, канікули, тому діти могли не знати нічого про конкурс. На сьогодні є чотири заявки. Тож ми звернулися до департаментів культури та освіти, аби проінформували учнів вінницьких шкіл”, – повідомила представник фонду Леся Найчук.

За її словами, відбором дитячих музичних робіт займатиметься конкурсна комісія, яку очолить лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк. 

Згідно із Положенням конкурсу, розмір стипендії становить до 3 500 гривень. Стипендіатом може стати музично-обдарована дитина, віком від 6 до 16 років, яка навчається, або хоче навчатись у музичних освітніх закладах у Вінниці чи деінде на території держави. Перевага надається дітям з багатодітних чи малозабезпечених родин. Кошти стипендії можуть бути використанні для оплати навчання, на придбання необхідних музичних інструментів, деталей до музичних інструментів чи іншого необхідного приладдя, для оплати запису твору у студії звукозапису (при наявності підтверджуючих оплату документів).

Щоб подати заявку, потрібно заповнити аплікаційну форму.

До заявки потрібно додати:

  • рекомендаційний лист від музичного закладу, де навчається дитина, або інші листи від музичних педагогів, керівників муз. колективів тощо;
  • невеличке ессе (від 800 до 1500 знаків) від самої дитини на тему: «Музика і Я»;
  • відео (до трьох хвилин) із записом виступу дитини;
  • якщо дитина соціально-активна, то також лист від організації, з якою здійснювалась співпраця, або волонтерська діяльність.

Переможців конкурсу буде оголошено до кінця січня.

Нещодавно лідер гурту ТІК Віктор Бронюк записав відеозвернення, де заохочує талановитих дітей не впустити свій шанс:



Переглядів: 3070
Поширень: 0