У попередньому матеріалі ми розповіли про те, як поспілкувалися з чотирма фіналістками «Міс Вінниця-2017» і дізналися про їхні сподівання від цьогорічного конкурсу. Видно, що дівчата налаштовані рішуче, але не виключають, що саме завдяки підготовці до наймасштабнішого місцевого конкурсу краси, вони зможуть подружитись. Нагадаємо, що кожній дівчині ми поставили однакові запитання:

1) Для чого ви вирішили прийти на конкурс "Міс Вінниця"?

2) Чи вважаєте Ви, що завдяки таким конкурсам можна підняти самооцінку?

3) Які якості в собі ви вважаєте позитивними?

4) Які ваші слабкі сторони?

5) Чи реально подружитись з іншими конкурсантками, чи ви виключно конкурентки?

22-річна Марина Котлінська (175 / 90-63-91) вважає, що  участь в конкурсі краси – це прагнення будь-якої дівчини, тому можна стверджувати, що вона здійснює мрію дитинства. Також конкурсантка впевнена, що  за допомогою таких конкурсів можна самос підняти свою самооцінку, але тут варто знати міру, щоб не загордитись.

Марина Котлінська

Мої позитивні якості - цілеспрямованість, бажання розвиватись, почуття гумору та відсутність шкідливих звичок. Слабкість  - це, мабуть, солодощі.

Марина не вважає дівчат-конкурсанток виключно конкурентками, адже на репетиціях всі привітні і милі.

Марина Котлінська

16-річна Каріна Гончарук (173 / 88-60-90) вважає конкурс «Міс Вінниця-2017» вдалим майданчиком для самореалізації.

Каріна Гончарук

Взяти участь в 20-му ювілейному конкурсі - моя мрія і честь, тому докладу максимум зусиль, щоб виступити якнайкраще.  Я вважаю, що підняти таким чином самооцінку важко. Яким би не був результат, кожна людина сприйматиме його по-різному. Хтось і після перемоги може залишитись незадоволеним собою, а комусь досить просто схвальних відгуків друзів, аби його самооцінка зросла.

Каріна Гончарук

Каріна вважає, що найкраще для сучасної дівчини - це вміння поєднувати красу і розум, тому слідування цим принципам і є її сильною стороною. Своєю слабкістю конкурсантка вважає любов до солодощів. Щодо дружби між учасницями, Каріна впевнена, що всі дівчата щирі і талановиті, тому конкуренції як такої не буде.

19-річна Анна Грішина (171 / 89-61-94) прийшла на конкурс «Міс Вінниця-2017» для того, щоб спробувати свої сили, стати більш впевненою, розкрити в собі нові таланти, завести нові знайомства та здобути безцінний досвід. Дівчина вважає, що завдяки конкурсу можна підняти самооцінку, адже участь в ньому допомагає побороти внутрішні бар'єри, повірити в себе та навчитись взаємодіяти з людьми.

Анна Грішина

- Щирість, доброзичливість, цілеспрямованість, активність – це мої переваги. Слабкі сторони є в кожної людини, але при бажанні і кропіткій праці, кожен недолік можна перетворити на перевагу. 

Анна Грішина

Конкурсантка не ставить собі за мету подружитись з кимось, але впевнена, що взаємопідримка і дружня атмосфера сприятиме хорошій підготовці до фіналу.

20-річна Олександра Баштова стала фіналісткою цьогорічного конкурсу завдяки випадку. Через те, що Дарія Бондарчук за сімейними обставинами не змогла взяти участь у підготовці до «Міс Вінниця-2017», на її місці опинилась Олександра, які не вистачило 1 голосу на кастингу.

Олександра Баштова

Я прийшла за новими враженнями та досвідом. Впевнена, що участь у конкурсі запам'ятається на усе життя, тому заради таких емоцій варто ризикувати. Самооцінку можна підняти, звичайно, але як на мене, це не є в пріоритеті. На конкурсі ти отримуєш великий досвід та вдосконалюєшся як особистість.

Олександра Баштова

Дівчина вважає своїми позитивними рисами чесність та справедливість, адже так стверджують її рідні та близькі. Слабкі сторони характеру не назвала, оскільки вважає, що їх не потрібно виділяти, а припрацьовувати. Олександра впевнена, що дружба між конкурсантками є, оскільки з багатьма знайома ще до кастингу і конкуренції як такої не відчула.



Переглядів: 5309
Поширень: 0