Як ми повідомляли раніше, співробітники відділу ветеринарної міліції на одному з ринків міста Вінниці призупинили діяльність двох торгових точок з приготування і реалізації шаурми та хот-догів. А от 22 квітня під час перевірки роботи закладу швидкого харчування, що належить вінничанину, працівниками міліції виявлено ряд недоліків та порушень вимог чинного законодавства. На момент перевірки працівники закладу не мали підтвердження проходження обов’язкового медичного огляду.

На продукти харчування відсутні відповідні супровідні ветеринарні документи. Правоохоронці виявили порушення умов зберігання продуктів: напівфабрикати та інші харчові продукти знаходились разом з засобами побутової хімії та відходами. Приміщення закладу та обладнання, на якому готуються страви, перебували в антисанітарному стані.

Трудові угоди з працівниками закладу відсутні.

Як зазначив начальник ветеринарної міліції Павло Дармограй, роботу закладу було призупинено. Власника торгової точки притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 107 КУпАП «Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог», що тягне за собою накладення штрафу до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.



Переглядів: 3523
Поширень: 0