У Вінниці ресторатори та готельєри навчатимуться консолідації

В рамках проекту «Вінницький стандарт гостинності: програма посилення конкурентоспроможності туристичної індустрії Вінниці» відбудеться серія освітніх модулів з консолідації середовища сфери гостинності для посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва у туристичній сфері.

Проект «Вінницький стандарт гостинності» впроваджує ГО Спілка Підприємців «СТІНА» за фінансування Уряду Канади через Фонд сприяння розвитку малих і середніх підприємств проекту міжнародної технічної допомоги Проект «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС) в партнерстві з департаментом маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради.

Проект має на меті посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва Вінниці у сферах туризму та гостинності, в тому числі за рахунок консолідації середовища, що має особливу актуальність в умовах впровадження антикризового менеджменту.

З 26 травня по 7 липня триватимуть навчальні бізнес-тренінги, які допоможуть представникам сфери гостинності міста Вінниці більше дізнатися, чому варто об’єднувати зусилля, які форми об’єднань існують та як розвивати бізнес-об’єднання.

Програма навчання складається з 6 модулів offline тренінгу та коучингу для 7 учасників сфери гостинності. Паралельно відбуватиметься online трансляція семінару для інших учасників сфери гостинності. Навчання стосуватимуться таких тем: «Роль бізнес-об’єднань в громадянському суспільстві»; «Стратегічне планування та управління в бізнес-об’єднанні»; «Членство в бізнес-об’єднаннях»; «Комунікації в бізнес-об’єднаннях: зовнішні та внутрішні»; «Адвокація в бізнес-об’єднаннях»; «Фандрейзинг в бізнес-об’єднаннях».

Тренінг в режимі offline буде проходити за адресою: м. Вінниця, вул. Театральна 14, офіс 205, трансляція в online режимі на платформі zoom.us. Участь в навчанні безкоштовна. Кількість учасників обмежена. Всі учасники мають обов’язково заповнити реєстраційну форму



Переглядів: 2520
Поширень: 0

Останні новини