Вінничан просять про фінансову допомогу, щоб врятувати життя Віталія Волковинського

Родина що опинилася в скруті, просить вінничан про фінансову допомогу, щоб врятувати життя важко хворого брата. Олеся Глущук, Надія Волковинська та Алла Мельник, просять фінансової допомоги в порятунку брата - Віталія Волковинського. Родина опинилась в скруті - у Віталія виявили лімфому Ходжкіна.

Рік назад жінки поховали матір, яка померла від раку. Новина про хворобу брата приголомшила сестер - рак лімфатичної системи, лімфома Ходжкіна. Лімфоми - це група злоякісних пухлин крові, для якої характерним є  ураження клітин лімфатичної системи. Імунна система хворих на лімфому стає більш вразливою, тому такі люди мають підвищену схильність до різних інфекцій. Кошти, які були в рідних та друзів, закінчилися вже закінчилися, допомоги просити більше немає в кого.

Ми сестри Віталія Волковинського звертаємось до небайдужих людей по допомогу. В брата крім нас нікого немає, мама померла від раку рік тому, ми і родина та однокласники зібрали кошти на лікування. У Віталія лімфома Ходжкіна. Рак розрушає лімфу. На початку лікування було покращення.  Пройшов 4 блоки 10 хімії, але виник рецидив, тоді нас направили в Київ. Зараз в нього вже місяць тримається температура 39, він в край важкому стані. Потрібна високодозна хімія, яка вартує чималих коштів. На це лікування грошей у родини немає. Ми звертаємося до всіх людей, кому не байдуже чуже горе - будь ласка допоможіть нам!” - говорить одна з сестер, Алла Мельник.

Хлопчина проживав у селі Жданівка, Літинського району. Зараз він знаходиться в Києві в інституті раку Ломоносова. Рідні чекають на результати аналізів, бо саме тоді лікарі визначать остаточноу вартість порятунку життя Віталія Волковинського. Родина обіцяє надати повний фінансовий звіт за витрачені кошти. 

Підтримати хлопця коштами можна за номером картки: 4149 4991 4321 2544 

Рахунок оформлено на ім’я рідної сестри - Алли Мельник.



Переглядів: 4720
Поширень: 18

Останні новини