На туристичних об'єктах Вінниці продовжують встановлювати інформаційні таблички з сучасною навігацією

Нові інформаційні таблички оповідатимуть історію пам'яток вінничанам та гостям міста, а також допоможуть збирати туристичну статистику. Про це повідомляє Департамент маркетингу міста та туризму

В жовтні 2019 року в рамках проекту «Вишенька на турі: розвиток туристичного потенціалу мікрорайону» було встановлено шість інформаційних табличок на найпопулярніших туристичних точках Вишеньки: біля Національного музею-садиби М.І. Пирогова, церкви-некрополю М. І. Пирогова, парку Дружби народів, фонтану «Сонячна система», площі Костянтина Могилка та Лісопарку.

"В місті наразі тривають роботи з ознакування ще 13 туристичних об'єктів міста. Переважна більшість нових інформаційних табличок розташується в центрі міста і включає в себе пам’ятки архітектури національного й місцевого значення", - йдеться на сторінці департаменту у мереі Фейсбук.

На табличках розміщена інформація про ту чи іншу туристичну точку двома мовами: українською й англійською, тексти продубльовані шрифтом Брайля. "Окрім того, на кожне знакування нанесений QR-код, сканування якого дозволить дізнатися більше про об’єкт, його історію та цікаві факти, а також переклад тексту іноземними мовами. Вся інформація записана також у форматі аудіогіда. Важливо, що всі таблички обладнані NFC-чіпами, що надає можливість безконтактної передачі інформації про об’єкт навіть без доступу до Інтернету. Дизайн усіх табличок використовує айдентику офіційного бренду Вінниці", - йдеться в публікації.

Нова туристична навігація міста розроблена креативною компанією MoreInfo спільно з департаментом маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради та за участю фахівців Центр історії Вінниці.


Теги: туризм

Переглядів: 2845
Поширень: 0

Останні новини