Вулиця Соборна на День міста наповниться цікавими розважальними, пізнавальними локаціями та фотозонами

На головній вулиці міста 8 вересня можна буде побачити лицарські бої, взяти участь у різноманітних майстер-класах, насолодитись мистецькими проектами. Діятимуть виставки, інтерактиви для дітей тощо. Бажаючих навчать робити весільні букети, танцювати весільний танець та навіть можна буде одружитись. Любителі фотографій зможуть зробити цікаві світлини на різноманітних фотозонах. 

В цьому році по вулиці Соборній буде більше різнопланових локацій, ніж зазвичай. Вони розташуються від вулиці Театральної і майже до костелу. Територію від площі Ліверпуль до Соборної,20 буде задіяно вперше, – тут відбудеться проект «Вінниця мистецька». На цій локації всі бажаючі зможуть побачити презентацію закладів культури Вінниці та виступи їх вихованців.

Ближче до площі Ліверпуль відбудеться проект «Вінниця – місто щасливих дітей». Тут на хлопчиків та дівчаток чекатимуть розваги, батути, каруселі, фотозони, майстер-класи, інтерактиви тощо. А на самій площі Ліверпуль виступатимуть вінничани-переможці всеукраїнських та міжнародних пісенних конкурсів і фестивалів.

Також на вулиці Соборній біля майдану Незалежності, буде реалізований проект «Вінниця на перехресті сторіч» з лицарськими боями, майстер-класами та виставкою «Історична Вінниця». У рамках проекту «Вінниця і вінничани» діятимуть фотозони «Місто!Читай!», «Історія та легенди Вінниці», мистецький фестиваль від Вінницького державного педагогічного університету ім. Коцюбинського.

Біля Музею транспорту діятиме проект «Весільний бум». Тут відбудеться дефіле у весільному та вечірньому одязі від різних салонів та ательє міста. Івент-агенції ділитимуться досвідом в організації та оформленні весільної церемонії. Будуть майстер-класи з візажу, створення зачісок. 

Флористи вчитимуть робити весільні букети, бутоньєрки та квіткові композиції. Бажаючі зможуть повчитись танцювати весільний танець. Також на цій локації стане церемонія реєстрації шлюбу, в якій можуть взяти участь всі бажаючі пари, і навіть ті, хто прийме рішення одружитись за добу до Дня міста.   

На розі вулиць Архітектора Артинова та Соборної діятиме локація, на якій виступатимуть гості з міста-побратима Вінниці – Кельце 




Переглядів: 5277
Поширень: 4

Останні новини