В центрі Вінниці у День міста центри зайнятості організовують ярмарку вакансій

Вам потрібна робота? Запрошуємо на ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості просто неба! Цьогоріч Вінницька обласна служба зайнятості знову долучається до святкування Дня міста Вінниці.

08 вересня 2018 року в рамках проведення заходів приурочених святкуванню Дня міста Вінниці Вінницький міський центр зайнятості за сприяння обласного центру зайнятості організовує ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості.

Локація буде розташована під відкритим небом по вулиці Соборній біля площі Театральної.

З 14.00 до 18.00 шукачі роботи матимуть змогу поспілкуватись з представниками підприємств, організацій та установ щодо вакансій,  заробітної плати та соціального пакету. На запрошення центру зайнятості будуть присутні КП «Вінницька транспортна компанія», ТОВ «Промавтоматика», ПАТ «УкрСибБанк», ТОВ «Барлінек Інвест», ТОВ НВП «Аргон», ТОВ «Грін Кул», Департамент патрульної поліції, Військова частина 3008 національної гвардії України.

Крім підбору роботи на локації працюватиме консультпункт з профорієнтації. Фахівці центру зайнятості надаватимуть консультації щодо послуг служби зайнятості, правильного написання резюме, як побудувати співбесіду з роботодавцем. У бажаючих буде можливість пройти профдіагностичне обстеження щодо вибору професії.

Чекаємо на вас! Святкуємо День міста разом!




Переглядів: 3425
Поширень: 0

Останні новини