Ресторан мережі піцерій №1 в світі відкрився у Вінниці

У корпорації 17300+ ресторанів в 90 країнах світу, від Сіднея до Торонто. Тепер легендарна Domino's Pizza працює для жителів Вінниці. Новенький ресторан на вулиці Зодчих, 10 приймає замовлення офлайн і онлайн з 10 до 23 годин.

Як замовити піцу?

Українська мережа ресторанів має загальний сайт з регіональними сторінками. Меню, функції замовлення та оплати доступні з будь-яких типів стаціонарних ПК. Для мобільних гаджетів на платформах iOS Android створені безкоштовні додатки.

Що в меню?

Піци, сайди, десерти, напої. Піца представлена ​​в 3 розмірах на стандартному і тонкому тесті. При виборі клієнт легко змінює інгредієнти і додає соуси до смаку.

Легендарна піца Domino's Pizza представлена ​​в 5 розділах:

Краща ціна - Пепероні з томатами, Маргарита, Техас;

Класичні - Барбекю, Тоні Пепероні, Пепероні Блюз, Гавайська;

Фірмові - Кантрі, вегетаріанська Овочева Феєрія, Каррі, ПапараZZи, Карбонара, Баварська;

Легенди - Тоскана, Спайси, Мюнхенська DeLUX, Тунець, BBQ Делюкс, Прованс;

Преміум - П'ять сирів, МіZZа, Екстраваганzzа, вегетаріанська Шпинат і Фета.

Сайди: пармезан байтси, хлібці, картопляні шматочки, курячі крильця і ​​стріпси, салати.

Десерти: шоколадні роли, Лава кейк, ванільні і шоколадні маффіни, байтси з корицею.

Напої: мінеральна вода, газовані напої, чай, пиво, соки.

Конструктор піци: Зберіть свій варіант піци онлайн на конструкторі: виберете тісто, начинку, соуси.

Алергікам і тим, хто на дієті: уточнити склад піци на наявність алергенів і калорійність інгредієнтів легко в спеціальному розділі сайту.

Безпека: Піцу готують 8 хвилин при t 275ºС. З лопати піца без контакту з руками потрапляє в коробку. Усі постачальники еко-френдлі компанії мають сертифікати НАССР та ISO і узгоджені в міжнародному офісі корпорації Domino's. Співробітники пройшли санітарний контроль та забезпечені дезінфекторами.

Як заощадити?

По вівторках кожна друга середня і велика піца в чеку продається зі знижкою 80%. Акція поширюється на доставку та отримання замовлення в точці адресної доставки біля входу в піцерію.

Pizza Tracker

Відстежуйте своє замовлення в онлайн режимі: етап обробки замовлення, складання піци, випічки, доставки кур'єром. У 1960 році засновник мережі і легендарний бізнес-гуру Томас Монаган встановив жорсткий стандарт доставки піци - 30 хвилин з моменту прийому замовлення. Засікаємо час?


 

Переглядів: 7084
Поширень: 19

Останні новини