Що варто враховувати при виборі пральної машини

Коли ми купуємо нову пральну машину і сушку, то розраховуємо, що вони прослужать кілька років.  Однак, з огляду на маркетинговий натиск і велику кількість доступних варіантів, прийняти рішення не так-то просто. Звісно, якщо пральна машина перестане нагрівати воду, можна додатково купити тен для пральної машини.

Найбільш значною зміною на ринку пральних і сушильних машин стала відмова від пральних машин і сушарок з вертикальним завантаженням на користь високоефективних пральних машин з фронтальним завантаженням.  У цієї тенденції є практична причина - машини з фронтальним завантаженням, як правило, перуть і сушать більш ефективно, ніж їх аналоги з верхнім завантаженням. Але стиль пральної машини - не єдиний і навіть не найважливіший фактор, що визначає ефективність прання.

Пар і дезінфекція в пральній машині

Популярна функція, яка зараз використовується в багатьох пральних і сушильних машинах середнього і вищого класу, пара проникає в волокна краще, ніж вода, видаляючи плями, запахи і бруд, не пошкоджуючи саму одяг.

У вас є одна сорочка, блуза або пара брюк, які ви б носили щодня?  Коли на цій одежі утворюється стійка пляма, не слід поводитись з ним занадто жорстко, так як ви ризикуєте пошкодити саму тканину.  Ось тут і з'являється пар.  Ви можете використовувати пар перед пранням, щоб акуратно видалити пляму, не пошкодивши улюблений одяг.

Авто-дозування

Деякі нові пральні машини оснащені автоматичним дозуванням миючого засобу, призначеним для вивільнення миючого засобу в ідеальний час, щоб максимізувати ефективність очищення і мінімізувати відходи.  Деякі машини можуть навіть зберігати кілька місяців миючий засіб всередині.  Це здається незначним зручністю, але в наступний раз, коли вам потрібно буде кинути прання перед тим, як вибігти за двері, вам сподобається можливість просто кинути одяг, натиснути кнопку і відправитися по справам.

Автоматичний контроль температури

Всі ми знайомі з режимами «гарячий», «теплий» і «холодний» на кожній пральній машині.  Але що, якщо ви хочете розширити свої температурні можливості за межі того, що виходить від вашого водонагрівача і водопроводу? Перш за все, варто перевірити стан водонагрівача, можливо варто встановити новий, багато варіантів є за цим посиланням https://master-plus.com.ua/ua/stiralnaya/tenyi/

На щастя, високоякісні пральні машини все частіше оснащені автоматичним контролем температури (ATC).  Коли вода надходить в машину, внутрішній термостат регулює клапани температури, щоб забезпечити точну правильну температуру для певного навантаження і типу циклу.  Цей цикл прання особливо ефективний в холодну погоду.  Він може утримувати крижану воду, яка може знизити ефективність миючого засобу, від попадання в барабан пральної машини.


Переглядів: 1728
Поширень: 0

Останні новини