З чим носити шкіряні штани: стильні та прості поєднання

Шкіряні штани сьогодні стали невід'ємною частиною жіночого гардероба. Вони дозволяють створювати стильні, модні, яскраві, жіночні та одночасно сміливі образи. Жіночі брюки зі шкіри ідеально підходять як для офісного стилю, так і повсякденного носіння. Головне — правильно підібрати модель і фасон вироби, щоб підкреслити красу і стрункість фігури.

З чим носити шкіряні штани кльош?

Новий тренд — моделі з розкльошеними штанинами. Вони чудово поєднуються з досить простими базовими речами. Кльош виявився одним з наймодніших варіантів в новому сезоні, і обов'язково така модель повинна з'явитися в жіночому гардеробі. Вони просто ідеально підходять як високим і струнким дівчатам, так і леді з пишними формами.

Шкіра є унікальним матеріалом, адже прекрасно згладжує дрібні недоліки фігури. Особливо якщо поєднувати розкльошені моделі з подовженими сорочками та туніками.

Можна створювати і повсякденні сети, якщо доповнити шкіряні штани об'ємним в'язаним светром і черевиками на маленьких підборах. Відмінне поєднання з кросівками та блузками, а в якості аксесуару підійде елегантна і невелика сумочка.

З чим носити укорочені шкіряні штани?

Це один з найпопулярніших і популярних фасонів серед модниць. Штани з укороченою довжиною є універсальними, адже вони чудово виглядають як на юних дівчатах, так і на дамах старшого віку, роблячи образ яскравим і сучасним.

Головна особливість даної моделі — довжина. Штани відкривають щиколотки та привертають підвищену увагу до красивих жіночим ніжкам. Це кращий варіант для струнких і високих дівчат, які не соромляться демонструвати витончені щиколотки.

Якщо на низ будуть обрані укорочені брюки, доповнити образ краще сорочкою, зверху на яку надітий светр. Тут головне не боятися сміливих рішень і експериментів, адже тільки використовуючи такий підхід можна знайти власний неповторний стиль в одязі.

З чим носити шкіряні штани з високою посадкою?

Ще один тренд сезону — модель з високою посадкою. Такі штани рекомендовані для жінок з різним типом фігури. В області талії знаходиться пояс, завдяки чому підкреслюються привабливі форми. А прямий або вільний крій надійно приховує дрібні недоліки фігури, якщо вони є.

Стильні шкіряні моделі брюк ідеально поєднуються з різними фасонами сорочок і блуз. Можна створювати цікаві сети в комбінації з водолазками та джемперами. Для втілення ділових образів варто надягати шкіряні штани та сорочку на випуск, вибирати взуття на підборах. В цьому випадку низ фігури буде виглядати більш витонченим.

Цікава ідея для стріт-стайл образу — штани в поєднанні з джемпером і сорочкою чоловічого крою. Доповнити образ можна маленьким клатчем і козаками.

З чим носити шкіряні штани скіні?

Вузькі шкіряні штани візуально витягають силует. Скіні підходять для жінок різного віку і красиво виглядають в тандемі з блузами та топами. Доповнити образ можна вільним пончо або теплим кардиганом. Це відмінна ідея для стильного повсякденного лука.

Топові моделі в новому сезоні — брюки зі стрілками. Вони приховують недоліки фігури, роблячи її більш привабливою і витонченою. 

З чим носити шкіряні штани банани?

Це один з найбільш популярних фасонів — має вільний крій, а в районі стегон знаходяться складки, які звужуються до низу. Поєднувати банани з високою посадкою варто з лаконічним верхом. Наприклад, відмінно підійде приталена водолазка або сорочка. Варіанти з низькою посадкою рекомендується комбінувати з блузами або в'язаними светрами.

Шкіряні штани добре виглядають з будь-яким взуттям. Це дає можливість створювати найрізноманітніші і яскраві аутфіти, як в елегантному, так і повсякденному стилі.

З чим носити шкіряні штани з розрізами?

Дизайнери представили такі моделі в самих різних кольорах. Але найбільш популярними стали бордові, чорні та коричневі варіанти. Їх можна поєднувати з джемперами, піджаком, елегантними човниками або ботильйони.

Протягом декількох сезонів шкіряний одяг не втрачає актуальності та буквально з кожним днем стає все популярнішим. Модні брюки виявляться найулюбленішою річчю в гардеробі та дозволять створювати стильні та неповторні аутфіти.


Переглядів: 5639
Поширень: 3

Останні новини