Вінницьку молодь запрошують долучитись до конкурсу бізнес-проєктів

Основна мета конкурсу «VINIDEA» полягає в навчанні молоді основним механізмам побудови та розвитку власного бізнесу шляхом проведення навчання та практики.

«Ми розуміємо, що сучасна молодь зацікавлена в створенні та розвитку власного бізнесу, який дасть можливості максимально реалізувати свій творчий потенціал та досягти фінансової незалежності. Саме тому, Вінницька міська рада прагне розвивати бізнес-навички нашої молоді задля їх розвитку та, як наслідок, економічного зростання нашого міста», – зазначив заступник міського голови Андрій Очеретний.

Проєкт для участі в конкурсі може подавати одна людина чи група (команда проєкт) віком 16-25 років, які є громадянами України та здобувають освіту у професійно-технічних закладах та вишах Вінниці.

Для участі в конкурсі необхідно підготувати бізнес-проект та заповнити відповідну Google-форму. Крім особистих даних потрібно буде вказати  номінацію, короткий опис суті бізнес-проекту, що потрібно для його реалізації, як монетизувати проєкт та розрахувати окупність та інше. 

Набір учасників триватиме до 2 квітня включно. Учасники проєкт матимуть можливість чотири дні навчатись. 


Теги: конкурси

Переглядів: 2087
Поширень: 0

Останні новини