У Вінниці відбудеться відкриття нового корпусу ТРЦ Мегамолл під назвою «Мегамолл 2.0»

«Мегамолл» - найбільший ТРЦ у нашому місті, який вже давно став улюбленим місцем відпочинку та шопінгу для вінничан. Тут часто проходять тематичні події, свята, розважальні заходи, також, в ТРЦ Мегамолл найбільший вибір магазинів для найвибагливіших покупців.

Незважаючи на нелегкі часи для рітейлу, «Мегамолл» вдосконалюється та розширюється. Вінничани давно спостерігали за будівництвом нового корпусу ТРЦ, навколо ширилось багато чуток і фейків, і ось, завіса таємниці відкрита. 

Вже 27-28 березня 2021 р. нова добудова ТРЦ «Мегамолл», назва якої «Мегамолл 2.0», відкриє свої двері для відвідувачів, на яких чекає багато новинок. Нові формати, вже улюблених для вінничан магазинів, широкий вибір одягу, взуття та аксесуарів і, звичайно ж, нові міжнародні бренди, яких так давно чекала Вінниця!

У «Мегамолл 2.0» відкриється двоповерховий універмаг одягу для усієї родини «LC Waikik», площею близько 1500 кв.м., з ескалатором усередині магазину: асортимент магазину буде найбільший у місті. Перший у Вінниці магазин «House» (700 кв.м.): молодіжний одяг у стилі casual від міжнародного рітейлеру компанії LPP, а також ще багато нових для Вінниці магазинів на будь-який смак.
Не менш грандіозна новинка для вінничан - відкриття міжнародної мережі ресторанів «KFC», що спеціалізується на стравах із курки. Це перше та єдине KFC у Вінниці!

Такого формату ТРЦ Вінниця ще не бачила! Відкриття «Мегамолл 2.0» можна сміливо назвати найочікуванішою подією весни, тож не пропустіть її, адже вона відбудеться вже цього місяця.
Є відчуття, що це тільки початок і до кінця року нас очікує не менш грандіозні новини з «Мегамолл»,  згадаємо хоча б анонсоване раніше відкриття найбільшого кінотеатру.


Переглядів: 5268
Поширень: 13

Останні новини