У мережі з’явилося відео про корупцію, де фігурують будинки вінницької екссудді та керівника Вінницької обласної прокуратури

У суботу, 3 квітня, на інстаграм-акаунті Всеукраїнського об’єднання “Автомайдан” з’явилося коротке відео під назвою “What is corruption?”. У ньому за 30 секунд автори показали маєтки українських суддів, податківців та прокурорів.

Серед них - будинок екссудді Вінницького суду Інни Борисюк та чинного керівника Вінницької обласної прокуратури Олександра Бутовича

Підпис під відео - “Feel what real Ukraine is”. 
Відео вийшло у рамках популярного флешмобу “What is Ukraine”, який запустив український відеограф Назар Дорошкевич і показав красоти України.

“Нещодавно @dorosh.raw опублікував відео «Що таке Україна?» у якому показав мальовничі куточки нашої країни з висоти пташиного польоту та закликав інших робити подібні.
Ми також вирішили взяти участь у цьому флешмобі, однак, дещо його змінити та показати «Що таке корупція?» на прикладі будинків суддів, прокурорів та податківців.
Адже, на жаль, поки корупція це велика частина життя нашої країни”, - зазначають автори ролику. 

Нагадаємо, суддя Вінницького міського суду Вінницької області Інна Борисюк була звільнена з посади минулого року. Свого часу Інна Борисюк подавала свою кандидатуру до Верховного Суду України. А 20 січня 2019 році Громадська рада доброчесності зробила висновок про невідповідність її, як кандидата, критеріям доброчесності та професійної етики. 

Раніше стало відомо, що Інна Борисюк має на території своєї приватної садиби (яка показана у відео) загороджений струмок, який є притокою річки Південний Буг. Струмок, загороджений парканом виявили автомайданівці, коли знімали квадрокоптером будинок судді.


Теги: корупція

Переглядів: 3953
Поширень: 0

Останні новини