“Перший концерт за останні півтора року”, - у Вінниці відбудеться презентація нового альбому гурту “The Hypnotunez” 

Вінницький гурт “The Hypnotunez” презентує у Вінниці новий альбом джаз-панкової музики під назвою “New Origins”. Концерт відбудеться в п’ятницю 23 квітня о 19:00 в колишньому кінотеатрі “Росія” за адресою Соборна, 4.  

Як зазначають організатори, у межах концерту також на сцені виступить інший гурт (“support band”), який анонсують згодом. Вартість квитків - 300 гривень, їх можна придбати ТУТ.  

Нагадємо, The Hypnotunez — це вінницький свінгкор/джаз-панк гурт створений у 2013 році. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, один міні-альбом та декілька синглів. 

Новий альбом вийде 11 квітня. 

“На новому альбомі буде цілих 15 треків! Насправді я міг просто додати ще декілька, та розбити на 2 релізи — випустити спершу другий студійний альбом, а з часом ще і третій. Це було б вигідно з усіх сторін, але ми вирішили, що буде чесним подарувати нашим слухачам великий та різноманітний реліз. 

Щодо творчого змісту — пісні будуть дуже відрізнятися не тільки від попереднього матеріалу, а навіть між собою. Гіпнотюнз лишається свінгкор та джаз-панк формацією, але ми не ставимо рамки — це наш візитний жанр, і ми робимо всередині нього, що захочеться", — розповідає  засновник гурту Гера Луїдзе. 



Переглядів: 3328
Поширень: 1

Останні новини