"Ми залишали уряд у стабільному стані”, - Володимир Гройсман розпочав конференцію на Вінниччині 

Прямо зараз на території тульчинського палацу триває Конференція Вінницької обласної організації політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» за участі вінницьких громад. Почав конференцію колишній прем’єр міністр України Володимир Гройсман, висвітивши найголовніші питання для України.  

У першу чергу Володимир Гройсман закликав українців вакцинуватись. 

“Ми всі маємо розуміти, що тільки здорові українці і здорова Україна може бути сильною перед викликами, які стоять у сьогоденні і майбутньому. Хочу попросити вас: при першій можливості -вакцинуйтесь. Тримайте дистанцію, носіть маски, піклуйтесь про своїх рідних, близьких”. 

Також Володимир Гройсман наголосив, що перед Україною зараз стоять великі виклики, які найближчими роками будуть тільки посилюватись.  

“Важливо зазначити, що коли ми залишали уряд з моїми колегами, я передав справи в доволі стабільному і нормальному стані. Повний казначейський рахунок грошей, на 9 міліардів доларів зросли валютні резерви держави, економіка зростала на 3-4 відсотки...  Ми могли оптимістично дивитись у майбутнє. І зараз не минуло щей двох років, коли ми маємо брак компетентності, брак професійності та відповідальності влади. Це призводить до багатьох проблем України. Зараз ми також спостерігаємо і політичну кризу”. 

Конференція триває, її можна переглянути за ЦИМ посиланням в прямому ефірі.  


Переглядів: 3073
Поширень: 0

Останні новини