“Держава віддалилася від проблем українських родин”, - Володимир Гройсман виступив у Тульчині  

У Тульчині триває Конференція Вінницької обласної організації політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» за участі Володимира Гройсмана, Сергія Моргунова та представників громад.  

За словами Володимира Гройсмана, найбільші виклики, які сьогодні стоять перед Україною, окрім зовнішніх загроз, - це руйнування державних інституцій, криза довіри людей до влади, провальна кадрова політика і стрімке скорочення середнього класу, як основного двигуна економічного розвитку країни. Небажання вирішувати саме ці фундаментальні питання веде до більш точкових криз – як провал вакцинації від КОВІД-19, неконтрольована міграція, передусім молоді, невизначеність із забезпеченням людей похилого віку, зростання бідності. 

«Сьогодні ніхто не може відповісти, що буде завтра, - зазначив Володимир Гройсман. - Держава віддалилася від проблем українських родин. І це теж робить нас вразливими. Українці втомилися від непрофесіоналізму, беззаконня, нещирості, імітації та постійних провалів».   

На його переконання, протистояти цьому можна шляхом неухильного слідування кільком пріоритетам, це – наділення людей реальною владою на місцях, реальна боротьба з корупцією, формування сильних державних інституцій і вирішення питань безпеки. 

Також під час конференції обрали нових членів Ради обласної організації політичної партії “Українська стратегія Гройсмана”.  


Переглядів: 3802
Поширень: 0

Останні новини