Туреччина з дітьми – на який курорт краще поїхати?

Вирушаючи на відпочинок з дітьми, в першу чергу дбаєш про комфорт дитини. Головні критерії вибору курорту в даному випадку: швидкий переліт, м'який клімат, піщані пляжі, пологий спуск в море і наявність дитячого харчування і аніматорів в готелі. Якщо дитині не сподобається на курорті, вона буде постійно плакати і проситися додому – тоді ні про який комфортний пляжний відпочинок і мріяти не доведеться. Щоб уникнути подібних проблем, рекомендуємо ознайомитися з ТОП-5 кращих курортів Туреччини для відпочинку з дітьми.

Белек

Цей курорт сім'ї з дітьми вибирають в більшості випадків, а все тому, що місцеві готелі розташовані в мальовничому сосновому лісі. За рахунок цього на курорті відзначають м'який клімат, приємний сосновий аромат повітря, прекрасну природу. Відпочинок тут не можна назвати найдешевшим – більшість готелів 5*, унікальна інфраструктура з усім необхідним для комфортного відпочинку: готельними комплексами, ігровими майданчиками, розважальними аква-і лунапарками. Якщо плануєте їхати в Туреччину із Харькова, не забудьте здати ПЛР тест за 72 години до вильоту. Це необхідність для всіх туристів старше 6-ти років.

Анталія

Цей жвавий курорт щорічно зустрічає величезну кількість сімейних пар з дітьми та на всі 100% готовий до прийому маленьких постояльців. Прямий переліт і великий вибір солідних готелів і апартаментів дозволять знайти путівку на будь-який смак. Сюди їдуть за пляжним відпочинком і розвагами поза готелем, тому вечорами може бути досить шумно. Варто обов'язково вибирати сімейні готелі, наприклад, White Garden Hotel або Limak Lara Deluxe. Так вийде не перетинатися з галасливою молоддю – комфортне перебування навіть з маленькими дітьми гарантовано. 

Сіде

Якщо ви хочете подивитись в Туреччині якомога більше цікавих пам'яток, рекомендуємо відправитися в Сіде. Цей курорт має масу історичних і природних пам'яток, дослідження яких принесе чимало радості дітям і дорослим. Якщо ви читали дітям казки про грецьких богів, обов'язково варто відвідати храми Аполлона і Діоніса, тим більше це абсолютно безкоштовно. У вільний час можна відправитися до Зеленого каньйону або в морський парк розваг Sealanya Sea Park.

Кемер

Кемер теж оточений густим сосновим лісом, так що відпочивати тут максимально приємно навіть в самий розпал літа, коли стоїть нестерпна спека. Любителям розслабленого сімейного відпочинку варто звернути увагу на готелі в затишних прибережних селах: Текірова, Кириш, Бельдібі. Тут набагато менше туристів, не доведеться шукати місце на пляжі і переживати про безпеку своєї дитини. Ще одна перевага курорту – тривалий купальний сезон, при сприятливих кліматичних умовах купатися в морі можна з травня по жовтень. А на початку і в кінці сезону доступні істотні знижки на тури. 

Кушадаси

На цьому курорті великий вибір готелів уздовж піщаних і галькових пляжів, майже всі вони розташовані на першій береговій лінії. Курорт ще молодий і намагається напрацювати позитивну репутацію в очах відпочиваючих, тому високий рівень сервісу тут гарантований. М'який і сухий клімат дозволяє дітям швидко адаптуватися до зміни погодних умов і не страждати від акліматизації. Якщо вибирати путівку з харчуванням все включено, можна буде не переживати про дитяче меню – широке розмаїття парових страв, свіжих фруктів і овочів дозволить нагодувати всіх.

Комфорт відпочинку багато в чому залежить не тільки від вибору курорту, а й від вибору готелю, так що варто уважно ставитися до будь-якої дрібниці, обов'язково перевіряти умови туру та читати відгуки постояльців про те чи іншому місце. Всі п'ять вищеописаних курортів чудово підійдуть для відпочинку всією сім'єю, залишається подивитися доступні тури на заплановані дати вильоту і насолоджуватися розслабленим і затишним відпочинком в Туреччині.


Переглядів: 2766
Поширень: 0

Останні новини