Жіночий сарафан, як головна необхідність літа

Всі знають і з великим трепетом згадують цей фасон, дивлячись на свої дитячі фотографії. Легкі тканини, традиційні бретелі, квіткові візерунки або ж принти з героями мультсеріалів. Сьогоднішні тенденції дають змогу в повній мірі знову спробувати дитинство на смак, але на сучасний манер. Тут ми хочемо розповісти вам про переваги цього формату, привести приклади виробів відомих брендів, та порадити місце, яке ой яке багате на різноманіття цієї категорії товарів. Влаштовуйтеся зручніше.


Силует. Разом із фасоном повернулася трапецієвидна форма, організована за рахунок розширення конструктивними деталями у вигляді горизонтальних смуг та зборок, або ж клинів, які у виді трикутників розташовуються у вертикальних швах спідниці. Виглядає це вкрай красиво, а ще гарніше розвівається вітром чи коли ви кружитеся від радості на березі моря. Носити такий виріб радимо з масивними, проте легкими сандалями, аби прогулянка не була обмеженою у часові, та світлою панамою. Остання є не тільки стильним аксесуаром, але й надійним захисником від агресивного обіднього сонця. Трендсетери радять доповнювати такий комплект міні-рюкзаком, аби звільнити руки та підтримати тренд hands free, а також одягнути прикраси: підвіски, ланцюжки та браслети (і на ногу також).


Приталений жіночий сарафан крою футляр. Виконується в облягаючому силуеті за рахунок нагрудних та талієвих виточок. Для літа радимо використовувати довжину міні та придивитися джинсові формати. Сьогодні актуальними є як однотонні варіанти, так і виконані в техніці тай-дай. Їй характерні, ніби розмиті плями схожих відтінків з плавним, градієнтним переходом. Такий сарафан-футляр можна носити разом із гольфом та масивними черевиками в демісезон, а влітку — з мюлями на підборах та акуратною сумкою-багет. І тут також не забудьте прикраси, вони зроблять образ довершеним та продемонструють вашу обізнаність у сучасних тенденціях. 


Трикотажні варіанти із застібкою на гудзики по всій довжині переду також є актуальним рішенням. Щодо комбінування, то з ними можна використовувати всі з вищеперерахованих ідей.


Придбати сарафан будь-якого кольору, фасону та дизайну можна в інтернет-магазині MD Fashion. Тут великий модельний ряд від всесвітньо відомих брендів, таких як BABYLON, Calliope, Calvin Klein, Ciolla, Diesel, Frankie Morello і це далеко не весь перелік торгових марок. Вся продукція, заявлена на сайті, виключно оригінальна, що гарантує кожній клієнці належний рівень якості та довговічність виробу. Пам'ятайте, літо - привід насолоджуватися теплом стильно та з комфортом. 



Переглядів: 1837
Поширень: 1

Останні новини