У Вінниці внаслідок негоди попадали дерева та в частині міста зник інтернет 

Унаслідок поривчастого вітру 17 серпня, у Вінницькій області повалило дерева, були перебої з електроенергією та інтернетом. У чотирьох районах області рятувальники провели аварійно-рятувальні роботи з ліквідації наслідків негоди. Про це повідомили на сторінці Головного управління ДСНС України у Вінницькій області. 

Зазначають, що о 19:27 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в с. Заможне Жмеринського району внаслідок негоди на проїжджу частину дороги впало дерево. Прибувши на місце події особовий склад ДПРЧ-15 м. Бар розкряжував повалене дерево та прибирав гілля з автошляху. 

Того ж вечора, бійці ДСНС прибрали загалом 13 дерев, а саме: в обласному центрі на вул. П.Запорожця, Келецькій, 3-му проїзду Карбишева, просп. Космонавтів, вул.Маяковського, вул.М.Оводова, вул.А.Первозванного, вул.Некрасова, вул. 600-річчя, а також зняли пошкоджений вітром рекламний банер на рівні другого поверху однієї з будівель на вул.Соборній, що міг спричинити обрив ліній електропередач.  

Також рятувальники здійснили виїзди у Хмільницькому, Жмеринському та Могилів-Подільському районах. 

Загалом до проведення даних робіт від ДСНС залучалося 56 чоловік особового складу та 14 одиниць спецтехніки. 

Увечері люди в соцмережах поширювали відео негоди та навіть показали, як на Південному Бугу вітер підіймав воду.  

Окрім того, інтернет-провайдери попереджали користувачів про перебої в наданні своїх послуг. 

За даними Українського гідрометеорологічного центру, 18 серпня у північних, Вінницькій, вночі і в західних, а вдень і в центральних, Одеській та Миколаївській областях грози, місцями значні дощі, град, шквали 15-20 м/с. (І рівень небезпечності, жовтий).  


Переглядів: 2184
Поширень: 0

Останні новини