У Вінниці встановлять рекорд України з пісочної анімації 

Опівночі, 23 серпня, у Вінницькому обласному молодіжному центрі “Квадрат” створять пісочну анімацію. На ній буде історія про Вінниччину від давнини до сучасності. Зокрема про природу, побут та життя відомих вінничан.  

Під час події планують встановити рекорд України. Про це повідомляє видання Вінниця.info 

Подію транслюватимуть на екрані під музичний супровід. Діти будуть малювати соло та в дуеті. 

«Ми будемо малювати дві години та дві хвилини. Історія Вінниччини від самого початку, від ери динозаврів до сучасної Вінниці. На екрані оживають скіфсько-сарматські царі й перші поселення людей, природа рідного краю. Яку будуть не тільки малювати, але і танцювати. В нас будуть і їжачки, і оленятка, і птахи. Це не просто буде малюнок, а ціла шоу програма», - розповіла Світлана Мелобенська, директорка MS Art центру пісочного мистецтва. 

Представник книги рекордів України зазначає, що рекорд вперше в Україні буде встановлений опівночі, також уперше відтворять піском картини з історії Вінниччини.  

«Вперше рекорд буде встановлений опівночі. Методом піскової анімації буде вдруге встановлений рекорд. Вперше будуть відтворенні картини за допомогою піску з історії Вінниччини з різних періодів подільської історії», - зазначає Вадим Вітковський представник книги рекордів України. 

Захід триватиме 2 години 2 хвилини, також вестиметься трансляція онлайн.  

 
 


Переглядів: 3537
Поширень: 0

Останні новини