Канадські поліцейські провели курс для вінницьких колег

Курси з протидії домашньому насильству провели для вінницьких поліцейських. Навчання тривало протягом чотирьох днів. Організатор - Канадська поліцейська місія в Україні CPMU в межах Канадсько-українського проєкту розвитку поліції.

Мета заходу - підвищення рівня готовності поліцейських до виконання професійних завдань та обов’язків щодо протидії домашньому насильству, а також вдосконалення практичних навичок із запобігання таким правопорушенням.

«Тема домашнього насильства є досить актуальною, а проведення таких зустрічей дає можливість поліцейським поділитись особистим досвідом та відпрацьовувати алгоритм дій при надходженні повідомлень щодо припинення домашнього насильства.», – зазначив заступник начальника Головного управління Нацполіції у Вінницькій області Ігор Волокітенко.

Поліцейські з Канади вже тривалий час співпрацюють з Національною поліцією України, вони разом визначають проблемні питання, на які потрібно звернути увагу під час навчання. Участь у тренінгах взяли також представники соціальних служб та організацій. Вони теж надають допомогу людям, котрі постраждали від домашнього насильства.


Переглядів: 2662
Поширень: 0

Останні новини