Кожен 10 вакцинований вінничанин хоче виграти авто

З першого вересня у Вінницькій міській територіальній громаді стартувала акція «Вакцинуйся. Збережи життя». За два тижні до неї долучились 5 500 вінничан, які отримали дві дози препарату від коронавірусної інфекції. Наразі повний курс вакцинації пройшли 54 976 жителів Вінниці.
Вінницька міська рада нагадує - долучитись до акції «Вакцинуйся. Збережи життя» можуть жителі Вінницької міської територіальної громади віком від 16 років, які мають декларацію із сімейним лікарем і пройшли повний курс вакцинації. Акція триватиме до кінця року.
Для того, щоб стати учасником акції, потрібно перейти за посиланням https://new.vmr.gov.ua/aktsiia-vaktsynuisia-zberezhy-zhyttia, заповнити реєстраційну форму та дати згоду на обробку персональних даних.
Розіграші призів будуть проводити тричі: 19 жовтня, 15 листопада та 17 грудня.
Ті, хто взяли участь в першому розіграші, але не виграли призів, автоматично стають учасниками другого та третього розіграшів. Переможців акції визначать за допомогою електронного сервісу, шляхом вибору випадкових чисел серед зареєстрованих учасників. 19 жовтня та 15 листопада буде розіграно по 15 телевізорів та 15 велосипедів. А 17 грудня – 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla.
«Для всіх, хто бажає щепитись від коронавірусу, повідомляємо, що цими вихідними працюватимуть три Центри масової вакцинації. В «Епіцентрі» на вулиці Батозькій імунізуватись можна буде з 9:00 до 12:00, в приміщенні Торговельно-економічного інституту на вул. Театральній щепитись можна буде з 10:00 до 14:00. За таким же графіком працюватиме і Центр вакцинації у ТРЦ «Мегамолл». Також хочу нагадати, що у вихідні з 9:00 до 16:00 працюють пункти щеплень усіх вінницьких Центрів первинної медико-санітарної допомоги. В будні дні вони відкриті з 9:00 до 19:30», - нагадує заступниця директора департаменту охорони здоров’я міської ради Світлана Стефанкова.
Нагадуємо також, що імунізуватись вінничани можуть у двох Центрах вакцинації населення: в приміщеннях Міського палацу мистецтв «Зоря» та Прозорого офісу «Старе місто» з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 14:00 В Центрі вакцинації, який розмістився в «Епіцентрі» на вулиці Батозькій, щеплюють вінничан щодня з 9:00 до 12:00.

Теги: вакцина

Переглядів: 2898
Поширень: 0

Останні новини