На Київській реконструювали спортивний майданчик

Біля школи №29 на вулиці Київській нова спортивна територія. Реконструкція повністю змінила шкільний стадіон. Усі, хто бачили стадіон до модернізації – помічають істотну різницю. Тепер там замість трав'яного поля та розбитого асфальту – сучасне спортивне ядро зі штучним покриттям. Про це йдеться на сайті міської ради.

«Пам'ятаю, як навесні хлопці-воркаутери просили замінити турніки та вирівняти асфальт. Результат реконструкції перевершив їх сподівання. Оновлений стадіон має: футбольне поле 60 м х 35 м, глядацькі трибуни на 180 місць, чотири бігові доріжки, комбінований майданчик для баскетболу та волейболу. Також – сектор для стрибків у довжину, зони для виконання вправ, комплекс тренажерів. Проєкт реалізували за рахунок міського бюджету»., – вказує Сергій Моргунов.
 

Обов'язковий критерій– інклюзивна інфраструктура. Молодь займається у зручних та безпечних умовах. До всіх спортивних майданчиків забезпечили безпороговий доступ. Ввечері територія добре освітлена, підключили камери спостереження. Також виконали благоустрій та озеленення території біля шкільного стадіону.
 

На територіях шкіл міста за останні п'ять років збудували та відреконструювали 24 спортмайданчики та стадіони. Це зробили переважно – за рахунок міського бюджету. Цьогоріч окрім 29-ої школи, новий майданчик отримала також школа №12. 



Переглядів: 3049
Поширень: 0

Останні новини