Офіційний статус громади, дружньої до дітей та молоді може отримати Вінниця

Вчора, дев'ятого листопада, у Вінницькій міській раді відбулася зустріч представників Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) на чолі з регіональним радником ЮНІСЕФ (Європа та Центральна Азія) Памелою Дейл з Вінницьким міським головою Сергієм Моргуновим та Координаційною радою з реалізації Ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді».

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

На зустрічі обговорили плани щодо подальшої співпраці.

У 2018 році Вінниця стала учасником глобальної ініціативи Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Громада, дружня до дітей та молоді». 5 жовтня 2018 року підписали Меморандум про наміри та взаємодію між Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Вінницькою міською радою. 11 грудня 2018 року у Києві на Всеукраїнському форумі, організованому ЮНІСЕФ в Україні, Вінниця стала кандидатом на статус «Громада, дружня до дітей та молоді».

«Для нас надзвичайно важлива участь в глобальній ініціативі ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді», до якої ми приєднались одними з перших в Україні. Завдяки цій ініціативі ми запровадили чимало інноваційних напрямків у співпраці з дітьми та молоддю. Тож Вінниця однією з перших в Україні може отримати офіційний статус громади, дружньої до дітей та молоді», - зазначив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Також Сергій Моргунов наголосив на важливості фінансової підтримки громад, дружніх до дітей та молоді. Йде мова про законопроєкт щодо збільшення частки ПДФО, що зараховується до місцевих бюджетів таких громад


Теги: Вінниця

Переглядів: 2753
Поширень: 1

Останні новини