Найкращі санаторії Миргорода

Місто Миргород знаходиться в центрі України, у найбільш екологічно чистій зоні нашої держави – на Полтавщині. Свою популярність містечко здобуло завдяки унікальним цілющим властивостям мінеральної води. Сучасні санаторії Миргорода пропонують повний комплекс обстежень на новітньому обладнанні, ефективну реабілітацію та лікування від багатьох хвороб.

Найпопулярніші санаторії та їх специфіка

Щороку Миргород курорт приймає тисячі відпочивальників з більш як 30 країн світу. Українською Швейцарією відпочивальники називають ПрАТ «Курорт Миргород», до складу якого входять кілька оздоровниць.

    Санаторій «Полтава». Спеціалізація: лікування та оздоровлення опорно-рухового апарату, печінки, органів  травлення та серцево-судинної системи. Санаторій «Миргород». Пропонує 300 видів процедур з використанням мінеральних вод різного складу, цілющих грязей. В санаторії «Миргород» успішно лікуються шкіряні хвороби, захворювання дихальної та травної систем.  Санаторій «Березовий гай» є національним лідером у лікуванні цукрового діабету. Має власну новітню лікувально-діагностичну базу.

На території курорту працює загальнокурортна бальнеогрязелікарня, визнана кращою в Україні. Тут можна отримати максимальний ефект від водолікування у високотехнологічних ванних комплексах і прекрасному лікувальному басейні.

Окремо у парковій зоні міста функціонує санаторій «ім. М. Гоголя». Має бювет мінеральної води. Санаторій Гоголя спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту, діабету, ожиріння та інших хвороб, пов’язаних з обміном речовин.

Санаторій МРЦ МВД – відноситься до одних з підрозділів МВД. Спеціалізація: лікування та оздоровлення органів травлення.

Основні аспекти лікування в санаторіях Миргорода

Усі оздоровниці мають потужну лікувально-діагностичну базу та кваліфікований медичний персонал. Для своїх відвідувачів сьогодні санаторії пропонують процедури з використанням термальних та мінеральних вод:

зрошення кишечнику; дренаж жовчовивідних шляхів без використання зонду; інгаляції; сеанси питної терапії мінеральними водами; гідропатія і т.п.

Термальні води більш насичені солями та мікроелементами, ніж мінеральні. За їх допомогою можна вирішити проблеми з захворюваннями:

шкіри (зниження тонусу, екземи, псоріази); серцево-судинної системи (пороки серця, атеро- та кардіосклероз); нервової системи (неврозі, вегетативні дистонії); органів дихання (бронхіти, астми); сечостатевої системи (простатити, цистити, пієлонефрити) і т.д.

Курси лікування призначаються лікарями, які беруть до уваги анамнези та скарги відвідувачів санаторію.

На що звернути увагу при виборі санаторію

Перш за все варто звернути увагу на спеціалізацію санаторію. Якщо ви шукаєте оздоровницю для вирішення якоїсь конкретної проблеми зі здоров’ям, то поцікавтесь чи проводяться лікування саме цих органів.

Далі звертайте увагу на умови проживання та харчування, послуги, що входить в ціну путівки. Поцікавтесь також про наявність дієтичного меню.

Як забронювати санаторій

Найкраще звернутись до наших консультантів, які надають такі послуги своїм клієнтам. Простій людині досить важко оцінити та вибрати санаторій, який відповідав би всім її потребам. Фахівець по бронюванню вислухають ваші побажання з проживання та оздоровлення, підберуть та запропонують вам найкращі варіанти. Після вашого підтвердження забронюють номер на конкретну дату. 

Більш детальну інформацію про умови, кошторис та огляд номерів санаторіїв можна знайти на нашому сайті https://sanatorii.in.ua/. Отримуйте безкоштовну консультацію в наших менеджерів у онлайн переписці або за вказаним телефонами:

+38 (067) 496 19 19 +38 (095) 496 19 19

Переглядів: 2504
Поширень: 0

Останні новини