«Почесний громадянин міста Вінниці» за грошову премію купив барабани та телевізори

Цього року звання «Почесний громадянин міста Вінниці» отримав керівник ансамблю «Барвінок» Петро Бойко. За грошову премію він придбав тепловізор для захисників на Схід та барабани для своїх вихованців.

 Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Коли мені присвоювали звання «Почесний громадянин міста Вінниці», я пообіцяв, що половину премії передам для захисників нашої держави, решту – дітям. Я дякую людям, які голосували за мене та довірили мені бути Почесним громадянином нашого рідного міста. Радий, що маю можливість поділитися премією з дітьми, адже вони також заслужили це почесне звання. Ми придбали 12 барабанів для вихованців «Барвінку», які виступають в оркестрі ударних інструментів», – каже директор і художній керівник Вінницького центру художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва «Барвінок» Петро Бойко.

Нагадаємо, щоб процес обрання Почесного громадянина міста Вінниці відбувався прозоро, міська влада замовила соціологічне опитування, щоб врахувати думку містян при визначенні кандидатури 35-го Почесного громадянина Вінниці. Дослідження проводили з 16 по 19 липня. У ньому взяли участь 1200  містян віком від 18 років.


Теги: премія

Переглядів: 2992
Поширень: 1

Останні новини