Перший день Нового року Вінниця проведе з екс-«Вар’яти» «Те Саме Шоу»

1 січня вони чекають всю Вінницю на великому новорічному концерті!

Фірмова вінницька традиція - у перший день Нового року ходити на концерт «Вар’яти-шоу» - цього року буде з новинкою. Адже «Вар’яти» тепер виступають під новим брендом «Те Саме Шоу».

Це означає, що буде те саме веселе, яскраве і життєве шоу україномовного гумору, але з новими сюрпризами.

Акторський склад – без змін! Владзьо, Володимир Жогло, Валентин Сергійчук, Віталій Тильний, Сергій Полупан – всі актори-улюбленці на місці й приготували багато нових родзинок, які глядачі точно оцінять.

- Масштаби позитиву, посмішок і щастя, які всі отримають на концерті, будуть рекордними! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

«Те Саме Шоу» – це ті самі дві години сміху, до яких всі звикли.

Це та сама добра комедія, у якій кожен впізнає себе.

Це та сама атмосфера і драйв, тільки по-новому і зі свіжим подихом на повні груди.

- «Те Саме Шоу» – це саме те шоу, яке потрібне всім, хто любить справжній український гумор! І ми продовжуємо робити те, що найкраще вміємо – жартувати українською там, де вона звучить! Там, де нас чекають! – говорять актори. - Чекаємо на концерті кожного. І обіцяємо, що ви захочете до нас повернутися!

Святковий вінницький концерт розпочнеться 1 січня о 20.00 у Будинку офіцерів. Разом зі свіжими жартами й іскрометними мініатюрами почуємо фірмовий монолог від Владзьо, багато веселих пісень і нових родзинок.

Кажуть: як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш! Тож приходьте всією родиною на концерт «Те Саме Шоу» - і заряд позитиву, радості та щастя матимете на весь 2022 рік!

Квитки на концерт собі і рідним на подарунки купуйте у один клік на сайтах https://afisha.vn.ua та http://bilet.vn.ua.

А також у всіх касах «Афіша Вінниці»: у «Магігранді», «Універмазі», рок-магазині «Мобі Дік» («МК Центр», 3й поверх), магазинах «Rock-n-Roll» (ТРЦ «Квартал», 2й поверх) і «Aladdin» (ТЦ «Plaza Park», навпроти «Сільпо» і ТЦ «Barbara», навпроти «ГРОШ»), «CHERDAK» (ТЦ «SkyPark», 8й поверх), тур-клубі «Бідняжка», Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії.

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.


Теги: концерти

Переглядів: 5375
Поширень: 0

Останні новини