Що таке оплата частинами Frisbee?

Оплата частинами - це позика, за якою ви займаєте певну суму грошей і повертаєте її протягом певного часу. Цей вид позики можна оформити онлайн чи офлайн, більше інформації можна знайти на сторінці. Це звичайне явище у багатьох галузях, від покупки автомобілів, кондомініумів або навіть отримання студентської позички на оплату навчання у школі. Причина цього в тому, що позики на виплату частинами дозволяють вам придбати актив негайно, при цьому розподіляючи платежі на довгий час (плюс відсотки). Розподіл платежів дозволяє позичальникам повертати гроші як помірний щомісячний платіж. Більше того, позики на виплату частинами доступні заявникам як з гарною, так і з поганою кредитною історією.

Позика в розстрочку онлайн прцює аналогічно позиці до зарплати. Ці типи позик зазвичай отримують люди з поганою кредитною історією, тому процентні ставки та комісії, можуть бути високі.

Типи пози

Позики на виплат зазвичай бувають забезпеченими або незабезпеченими. Це означає, що ваша позика або підкріплена активом, наприклад, автомобілем, будинком або іншим предметом застави, або ні. Найбільш поширені варіанти із забезпеченням – це автокредити та іпотека. Наприклад, запорукою в іпотеці є будинок. Якщо ви не зможете зробити платіж, кредитор конфіскує будинок і продасть його, щоб відшкодувати втрачений прибуток. Не дозволяйте останньому прикладу утримати вас від отримання необхідних грошей. 

Виплата частинами з допомогою Frisbee - найпоширеніший і безпечний спосіб отримати гроші в борг. Крім того, кредит на оплату частинами, за умови регулярних виплат, може підвищити ваш кредитний рейтинг. Кредитори побачать, що у вас солідна історія погашення і що ви надійно виконуєте свою частину угоди. Звичайно, перш ніж брати позику, проведіть дослідження. Придивіться до кращої ціни, зателефонуйте і познайомтесь з компанією, з якою ви збираєтеся вести справи. Сподіваюся, ви не поспішайте, і у вас є час, щоб порівняти щомісячні платежі, річну процентну ставку та всі інші пільги, які пропонують кредитори.

Пам'ятайте, що навіть незважаючи на те, що надання позики є звичайною практикою в багатьох різних галузях, все ж таки існують кредитори-хижаки та ризики, які слід враховувати. Не беріть позику більше, ніж вам потрібно. І не ведіть справи з компанією, яка здається надто гарною, щоб бути правдою. Завжди приділяйте угоді достатньо часу і читайте дрібний шрифт, перш ніж  ставити свій підпис на будь-якому контракті.


Переглядів: 2041
Поширень: 0

Останні новини