Вінницькі школи увійшли до Першого Національного рейтингу «Екошкола року»

Днями підбили підсумки Першого Національного рейтингу «Екошкола року». За результатами дві школи з Вінниці увійшли в ТОП-50 кращих закладів України. Це школи - №6 та №20.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Участь у проєкті взяли 17500 шкіл з різних куточків України. Під час оцінювання журі звертало увагу на такі критерії: наявність команди та лідера, залученість колективу, батьків та громади, власна проєктна діяльність та участь у Всеукраїнських, міжнародних ініціативах, розвиток екологічної інфраструктури.

«Приємно бачити, що наші діти ростуть небайдужими до питань збереження довкілля. Дуже важливо залучати дітей та молодь громади до різних екологічних проєктів. Нагадаю, що у Вінниці є конкурс учнівських екологічних ініціатив «Ековектор», за допомогою якого діти можуть реалізовувати власні ідеї. Школярі Вінницької громади завжди підтримують подібні проєкти та всіляко сприяють збереженню екології», - каже директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

 

Додатково:

Організатори Першого Національного рейтингу «Екошкола року» – Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру.  


Теги: школи

Переглядів: 2681
Поширень: 1

Останні новини