«Ми усі розуміємо, що 50% імунізації ще замало для колективного імунітету у нашій громаді», - Сергій Моргунов

Майже 148 тисяч мешканців Вінниці щепились двома дозами вакцини від COVID-19. А ті, хто отримав вакцину пів року тому, можуть підсилити свій захист бустерною дозою. Понад 1200 вінничан вже скористались цією можливістю.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

В Україні вже починається чергова хвиля коронавірусу, стверджують медики. На лікарняні ліжка з ковідом потрапляють переважно не щеплені.

Вінницькі міські заклади забезпечені усім необхідним, щоб допомагати таким пацієнтам. Але найкращий засіб – убезпечити себе від важкого перебігу хвороби.

«Ми усі розуміємо, що 50% імунізації ще замало для колективного імунітету у нашій громаді. А саме це дозволяє зупинити поширення небезпечного вірусу і зберегти здоров’я вінничан. Ви можете звернутися до найближчого пункту щеплення та проконсультуватися у сімейного лікаря», – каже міський голова Сергій Моргунов.

Нагадаємо, що від Covid-19 у Вінниці можна вакцинуватися щодня у пунктах щеплень при ЦПМСД та Центрах масової вакцинації населення. Щоб отримати інформацію про роботу центрів, необхідно перейти за посиланням: https://new.vmr.gov.ua/vaktsynatsiia#3


Переглядів: 2450
Поширень: 0

Останні новини