За звання чемпіона Вінниці з жіночого волейболу змагаються шість команд

 У Вінницькій міській територіальній громаді стартував відкритий чемпіонат міста з волейболу серед жіночих команд сезону 2021-2022 років.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Участь у змаганнях беруть збірні вінницьких університетів, коледжів, дитячих спортивних шкіл та клубів. За звання чемпіона міста з волейболу змагається шість жіночих команд.

«До складу кожної команди входить 12 гравців. Ігри проводять в партіях, за результатами яких збірні отримують очки. Їх нарахування проводиться за системою – кожна виграна партія – одне очко. Змагання серед жіночих команд проходять у два кола. Спершу вони грають на своїй території, а потім - на території команди-суперниці. Після двох кіл переможця визначають за більшою кількістю набраних очок», - каже головний суддя чемпіонату міста з волейболу серед жіночих команд сезону 2021-2022 років Володимир Поліщук.

 

Заступник голови комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Роман Семчук зазначив, що головна мета змагань – популяризувати волейбол на території Вінницької громади, підвищити спортивну майстерність волейболістів та пропагувати здоровий спосіб життя.

 

Чемпіонат Вінниці з волейболу серед жіночих команд сезону 2021-2022 років організував комітет по фізичній культурі і спорту міської ради. Змагання триватимуть до третього квітня.

 

Команда-переможець та команди-призери змагань отримають грамоти, медалі та кубки від комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради. Також кращих гравців відзначать у трьох номінаціях: «Кращий зв’язуючий», «Кращий нападник» та «Кращий різносторонній гравець».


Теги: Спорт

Переглядів: 3162
Поширень: 0

Останні новини