Наставник вінницького пауерліфтера отримав звання кращого тренера

Неодноразовий рекордсмен Європи та світу Іван Чупринко за результатами абсолютної першості став найкращим у світі паурліфтером з класичного жиму лежачи. Це звання вінницький спортсмен отримав за підсумками 2021 року.

Його наставника, голову Федерації пауерліфтингу Вінницької області Вадима Мохника відзначили як кращого тренера, повідомляє I-VIN.INFO.

Вінницький спортсмен Іван Чупринко – Заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу, який має в своєму активі 13 рекордів світу та 14 рекордів Європи.

 Критеріями при виборі найкращого спортсмена року стали результати та перемоги кращих пауерліфтерів в усіх вагових категоріях. Визначали лідера за певною формулою, чітко та ретельно вираховували, яким має бути кращий з кращих. І таким виявився рекордсмен Іван Чупринко. 

«Минулий рік для мене був досить успішним, я виграв чемпіонат світу, а у списку кращих спортсменів Федерації пауерліфтингу України зайняв друге місце. За ці досягнення мене і обрали найкращим спортсменом в світі», - розповів Іван Чупринко.  

Звання кращого тренера 2021 року отримав його наставник, голова Федерації пауерліфтингу Вінницької області Вадим Мохник.

«За мою нагороду можна дякувати Івану, лише за його досягнення мене визнано кращим тренером. Але на цьому ми не зупиняємось, завжди хочеться показувати найкращі результати, скоро ще один наш пауерліфтер Віталій Коломієць змагатиметься на чемпіонаті Європи. І ми будемо всіляко підтримувати та вболівати за нього», - розповідає Вадим Мохник.


Переглядів: 2564
Поширень: 0

Останні новини