Муніципальна варта обстежила понад 417 дитячих та спортивних майданчиків

З початку лютого у Вінницькій міській територіальній громаді інспектори Муніципальної варти почали обстежувати дитячі та спортивні майданчики на предмет належного утримання. Перевіряли стан майданчиків на прибудинкових територіях управлінських компаній, ОСББ, шкіл та на території земель комунальної власності громади. Всього обстежили 417 майданчиків.

Щороку, під час рейдів інспектори оглядають зони для відпочинку та занять спортом. Якщо ж виявляють порушення – виписують припис управляючій компанії, аби недоліки якнайшвидше усунули.

«За дорученням міського голови ми щоквартально проводимо перевірку дитячих та спортивних майданчиків, майданчиків для дозвілля. Особливу увагу інспектори приділяють справності гірок, тренажерів та гойдалок, адже це, в першу чергу, безпека маленьких вінничан. Зазвичай наші фахівці фіксують недоліки та повідомляють про них балансоутримувачів, які відповідають за стан цієї території», - зазначив начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Чигур.

За лютий інспектори Муніципальної варти перевірили 417 майданчиків, з них 83 – потребують ремонту. На усунення недоліків керівники департаментів та управляючі компанії мають 10 днів. Якщо припис не виконають, доведеться сплатити штраф до 1700 грн.

Нагадаємо, за хуліганство, умисне знищення або псування майна передбачена кримінальна відповідальність.


Теги: перевірки

Переглядів: 2644
Поширень: 0

Останні новини