Parimatch: перший легальний букмекер В Україні

Компанія Паріматч з 1994 року здійснює букмекерську діяльність офлайн на території колишньої СНД. Також до сфери її діяльності належить і організація онлайн казино. У нашій країні холдинг представляє Parimatch Україна. У 2000 році було створено перший сайт компанії, що дозволило запустити цілу серію послуг онлайн. 2014 року було отримано першу міжнародну ліцензію, а з 2021 майданчик стає першим в історії України легальним букмекером.

Турбота компанії про позитивний імідж

З основною діяльністю протягом багатьох років поєднувалася і благодійна. Дбаючи про свій позитивний імідж, компанія проводила політику відповідальної гри, пропонуючи бетторам зведення певних правил, які утримують їх від необачних рішень. Амбасадорами Паріматч стали відомі спортсмени:

у 2019 році - Конор МакГрегор, ірландський боєць-єдиноборець; влітку 2019 - американський професійний боксер Майк Тайсон; зараз бренд співпрацює з боксерами-чемпіонами Олександром Усиком та Ярославом Амосовим!

У 2020 представляли компанію в якості партнерів “Fnatic” (кіберспортивна команда), а також футбольні клуби “Лестер” та “Ювентус”.

Parimatch Foundation продовжує розвивати дитячий спорт

Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation виник у 2019 році, коли стало зрозуміло, що соціальна активність компанії настільки велика, що потребує особливої ​​організації. До початку війни час фонд спрямував свою діяльність на підтримку та розвиток спортивних починань, запустив чотири основні програми:

”Спортивний наставник”; "Нова фізична культура"; "Boost4Best"; ”Так, я можу!”!

Програми були доступні в різних куточках нашої країни. У 15 регіонах запрацювали зали та майданчики для інклюзивних тренувань. Діти з інвалідністю почали отримувати стипендії від фонду “Так, я можу!” Після початку війни діяльність програм було припинено лише на нетривалий час, і потім вони знову запрацювали. Особливо це стосується територій, де мешкають діти-переселенці.

Починаючи з травня 2022 року, обсяги фінансових вливань на впровадження програм суттєво зросли. Керівництво фонду визначилося із основними напрямами. До них віднесли психологічну реабілітацію дітей, які постраждали від війни. Складовою роботи з відновлення дитячої психіки стало залучення підлітків у спортивну діяльність. З цією метою було остаточно відновлено раніше запущені програми.


Переглядів: 1995
Поширень: 0

Останні новини