Як зробити ставку на спорт у Париматч — поради новачкам

 Ставки на спорт — як почати ставити на спортивні події на сайті Париматч. Поради новачкам у ставках на спорт.

БК Париматч — один із найкращих українських онлайн букмекерів для ставок на спорт. Саме тому величезна кількість гравців віддають перевагу саме їй. Новачки, які роблять свої перші кроки та хочуть зробити ставки на спорт у Париматч, мають вивчити основні рекомендації та корисні поради від досвідчених гравців.

Поради новачкам у БК Париматч

Розглянемо кілька правил та рекомендацій, які допоможуть виграти та уникнути необдуманих програшів:

Не потрібно ставити на незнайомий спорт. Не треба робити парі на улюблених спортсменів та команди, не вивчивши їх тактику та реальні можливості перемогти. Слід раціонально витрачати бюджет і не ставити всі кошти на одну подію. Не поспішайте відігратися у разі програшу, щоб не втратити ще більше коштів. Спробуйте починати з простих ставок, а не з довгих експресів. Намагайтесь ретельно вивчати прогнози та статистику, вчитися робити повний аналіз можливого результату.

Слідуючи цим порадам, можна робити успіхи на ставках у Париматч. Навички приходять із досвідом, тому головне для новачка — уникнути великих втрат на старті.

Як почати робити ставки в БК Париматч?

Щоб перейти до ставок, достатньо зареєструватися в БК через браузерну, або мобільну версію сайту. Для отримання облікового запису достатньо заповнити коротку форму та ввести таку інформацію:

номер телефону; адреса електронної пошти; надійний унікальний пароль!

Для завершення реєстрації необхідно дати згоду на обробку персональних даних, ознайомитися з правилами та підписати користувальницьку угоду. Також доведеться верифікувати обліковий запис, надавши букмекеру скани реальних документів, що підтверджують особу. У формі реєстрації необхідно вказувати лише реальні дані та не допускати помилок, інакше пройти верифікацію буде складно.

Користувачу потрібно знати деякі правила гри на ставках. Наприклад, заборонено використовувати дані третіх осіб і створювати кілька облікових записів, а також використовувати спеціальне програмне забезпечення або ботів для прогнозів. Поповнювати рахунок та виводити кошти дозволяється лише на власну картку.

За різні порушення букмекер скасовує ставки та позбавляє користувача можливості виводити кошти. Якщо клієнт хоче оскаржити таке рішення, він може подати заяву, яка буде розглянута протягом 30 днів.


Переглядів: 2993
Поширень: 4

Останні новини