Найкращий вечір суботи – на комедії «Про що мовчать чоловіки»!

Сьогодні, 6 жовтня, вперше у Вінниці «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» - найвеселіша комедія про Чоловіків і Жінок, яка неодмінно зачепить вас за живе!

Ви зможете не тільки провести незабутній і веселий вечір, але й одержати масу корисного досвіду і крилатих фраз!

Ця дуже яскрава, сучасна і незвичайна постановка у жанрі стенд-ап, яка одночасно є сеансом психотерапії, джерелом знань і достатком гумору, змусить вас посміятися від душі!

«Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» - це розпачливий, щирий і веселий монолог одного актора про стосунки між чоловіком і жінкою, про докорінну різницю сприйняття світу, самовираження і взаємодії між ними.

У головній ролі – один з найталановитіших акторів сучасності Олексій Гнатковський.

На прикладі власних сімейних стосунків він покаже абсурдність взаємних претензій, сварок, конфліктів, до болю знайомих всім, хто «уживається» у стосунках.

П'єса, на основі якої поставлена іскрометна моновистава, має величезний успіх в усьому світі.

«Дикун FOREVER» – це постановка-рекордсмен на Бродвеї, прем'єра якої відбулася у 1995 році.

Протягом більше 30 років вона радує глядачів. Більше 700 раз її побачили на бродвейській сцені у виконанні самого автора, а потім розпочався тріумф п’єси у 45 країнах світу!  

Тонкий іскрометний гумор, мистецька гра актора, акцент на глибоких психологічних проблемах - це далеко не повний перелік того, на чому базується вистава.

Мегахаризматичний Олексій Гнатковский знає, «Про що мовчать чоловіки», і вже сьогодні радісно розкаже про це вінничанам.

Приходьте о 19.00 у театр імені Садовського на stand-up комедію «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» і поглянете на свої щоденні перипетії із представниками протилежної статі через призму посмішки і щирого прагнення до взаєморозуміння!

Режисер: Давіс Колбергс.

Квитки на виставу можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua і у касі театру імені Садовського.

Вартість – від 200 до 380 гривень.



Переглядів: 3199
Поширень: 0

Останні новини